Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Πέντε σίγουρα σημάδια ότι το παιδί...λιώνει!

Σου αρέσει, τον σκέφτεσαι πολύ, πάρα πολύ, όλη μέρα και προσπαθείς να καταλάβεις αν και εκείνος ενδιαφέρεται. Είστε μαζί και θες να ξέρεις αν πραγματικά ενδιαφέρεται η απλά περνάει την ώρα του. Τα σημεία αποκαλύπτουν κυρίες μου και μάλιστα αν τα ερμηνεύσεις δηλώνουν ένα πράγμα. Ότι ο υποθετικός κύριος σε θέλει πραγματικά!
1.Ας μιλήσουμε για μένα, ας μιλήσουμε για σένα, ας μιλήσουμε για εμάς.
Όταν ένα αγόρι ενδιαφέρεται για σένα τότε θέλει να βρίσκεται συνεχώς σε επαφή μαζί σου. Και εννοώ λεκτική επαφή. Θέλει να μιλάει για τον εαυτό του, γιατί σκέφτεται το πώς να σε εντυπωσιάσει. Σε ρωτάει συνεχώς πράγματα για σένα γιατί θέλει να καταλάβει τι συμβαίνει στον πολυσυζητημένο γυναικείο εγκέφαλο, συγκεκριμένα στον δικό σου. Και όταν βρίσκει ευκαιρία σου προτείνει να κάνετε πράγματα μαζί. Τα τηλεφωνήματα είναι συχνά και διαρκούν πολύ. Όταν με λίγα λόγια πλησιάζει το χώρο σου σημαίνει πως το παιδί.... λιώνει!!!
2. Μια ματιά μονάχα φτάνει.
Μπορείς να καταλάβεις πάρα πολλά από το βλέμμα του.Όταν σε κοιτάζει όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο ακόμα και αν μιλάει η γελάει με τους φίλους του τότε σε θέλει. Αν κοιτάζει εσένα μόνο ενώ στον ίδιο χώρο βρίσκονται άλλες πολλές και όμορφες κοπέλες τότε σημαίνει πως δεν σε θέλει απλά πολύ. Το παιδί.. λιώνει!
3. Άκουσα πως όταν βγαίνεις αναφέρεις το όνομά μου.
Όταν κάποιος ενδιαφέρεται για εμάς τότε θέλει να μάθει πράγματα για εμάς και γυρίζει τον κόσμο για να μάθει πληροφορίες για σένα. Από το αν έχεις αγόρι μέχρι και το που συχνάζεις, με ποιους κάνεις παρέα ή πως σε λένε στο facebook. Ενδιαφέρεται για το αν έχεις κάποια συνήθεια όπως ένα χόμπυ ώστε να σε πλησιάσει. Και όταν μάλιστα νιώθεις σαν να σε ακολουθεί το παιδί ,,, λιώνει!
4. Μεγάλα λόγια να μου λες.
Όταν το αγόρι επιτέλους θα γίνει το αγόρι σου θα ακούς από το στοματάκι του τα λεγόμενα μεγάλα λόγια. Δεν είναι απαραίτητο πως σου πουλάει παραμύθι. Όπως δεν σημαίνει πως επειδή είναι άντρας δεν κάνει δηλώσεις καρδιάς. Αν σε θέλει, αν σε αγαπάει, αν του λείπεις, αν σε νιώθει δικό του άνθρωπο, αν χαίρεται που είστε μαζί και αν θέλει να συνεχίσετε να είστε τότε θα σου το πει. Και το <<ποτέ>> μπορεί να ακούσεις. Και το <<για πάντα>>. Το αν θα τα πιστέψεις είναι δικό σου θέμα και εξαρτάται από το αν οι πράξεις του υποστηρίζουν τα λεγόμενά του. Δεν θα το ξαναπώ. Λιώνει!
5.Σε αγαπάει όταν...
Αν σε θέλει, μέσα στη σχέση θα νευριάζει γιατί όπως του προκαλείς όμορφα συναισθήματα είσαι το ίδιο ικανή να του προκαλέσεις και άσχημα. Όχι εσύ, ο έρωτας του για σένα(για να μην νιώθεις ενοχές στο λέω). Θα ζηλέψει και αυτός, θα παραπονεθεί και αυτός και όλα αυτά όχι γιατί φέρεται σαν <<γκόμενα>> αλλά επειδή τον έχεις κερδίσει. Με λίγα λόγια θα έχει για σένα συναισθήματα. Όταν κάποιος μας δίνει την καρδιά του, μας δίνει και ένα κλειδάκι με το οποίο μας λέει σε αφήνω να μου προκαλείς συναισθήματα, σε εμπιστεύομαι αλλά να με προσέχεις. Αν περάσετε σε αυτό το στάδιο το παιδί δεν λιώνει...σε αγαπάει!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μονο το 1ο και το 2ο κανει ο δικος μ... :(

femaleswayamalia είπε...

μπορεί με τον καιρό να κάνει και τα υπόλοιπα..εκάλλου το 4 και το 5 είναι αφού γίνει κάτι μεταξύ σας.... οπότε μην αγχώνεσαι... και ψήστον λίγο. το χρειάζονται. αυτά!!!

Ανώνυμος είπε...

εμενα μονο το δεν κανει κανενα αλλα με πειραζει πολυ

femaleswayamalia είπε...

ποιο??? δεν έγραψες το νούμερο..

Ανώνυμος είπε...

Σε εμένα κάνει μόνο τα τρία πρώτα

Ανώνυμος είπε...

Εμένα μόνο το 1 αλλά δ γνωριζόμαστε καθόλου

Ανώνυμος είπε...

Σε εμενα ολα εκτος απο το 4 :( :'(

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review