Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Όλη η αλήθεια για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Γεια σας φιλαράκια μου!!! Είχα πολύ καιρό να σας γράψω, μιας και τον τελευταίο καιρό στη ζωή μου επικρατούσε ένα χάος!!!! Κάτι η εξεταστική κάτι οι γενικότερες αλλαγές.... Άργησα να ανασυγκροτηθώ. Αλλά επιστρέφω για να συζητήσω μαζί σας τι άλλο;.... ανθρώπινες σχέσεις!!!! Πόρτες, πλακωτό και φεύγα. Μεγάλη κουβέντα είπε η Ράνια πιστεύω.
Οι άνθρωποι έχουμε την τάση, την ανάγκη ή ακόμα και το βίτσιο να μεγεθύνουμε καταστάσεις και γεγονότα, να πιστεύουμε σε λόγια, να πιανόμαστε από κάτι, ό,τι και αν είναι αυτό για να μην νιώθουμε αυτό το φρικτό συναίσθημα της μοναξιάς. Δεν ξέρω αν τελικά αγαπάμε για να αγαπήσουμε ή για να μας αγαπήσουν. Είμαστε πολύ μαζοχιστές τελικά, αν αναλογιστούμε ότι τις περισσότερες φορές μας έλκει το αντίθετό μας. Δεν μας αρέσουν τα εύκολα, μας αρέσουν τα περίεργα. Η πρόκληση αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόσκληση σε αυτό το παιχνίδι που λέγεται έρωτας.Και παίζεις πόρτες. Το αγαπημένο μου παιχνίδι στο τάβλι. Προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε, να κρατήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον. Και είναι όλα καλά μέχρι εδώ.
Μετά ακολουθεί το πλακωτό. Σε αυτή τη φάση αρχίζεις να δένεσαι με τον άλλον. Να τον βάζεις στην καθημερινότητά σου, να τον κάνεις κομμάτι απ΄τη ζωή σου. Εδώ το παιχνίδι έχει μεγαλύτερη διάρκεια και είναι λίγο πιο ζόρικο. Θέλει μαγκιά να αντέχεις και να προσπαθείς να κερδίσεις ακόμα και αν κάτι σου λέει πως είσαι χαμένος. Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν. Αν έχεις έστω και λίγη συνείδηση, δεν λες ψεύτικα λόγια, είσαι ξεκάθαρος, παίζεις ανοιχτά. Έχεις δικαίωμα να κάνεις και το αντίθετο, αν είσαι μαλάκας. Και να κάνεις και την κότα όποτε σε βολεύει. Πάλι αν είσαι μαλάκας. Όπως και να έχει, σε αυτή τη φάση βλέπεις αν προχωράει με τον άλλον ή αν απλά πρέπει αν συνεχίσεις και να πας στην τρίτη φάση του παιχνιδιού.
Η τρίτη φάση είναι αυτή που τις περισσότερες φορές έπεται. Το φεύγα. Είναι το πιο εύκολο. Δεν ταιριάζετε σου λέω. Και αφού δεν ταιριάζετε, καλά κάνεις και φεύγεις. Βέβαια θα μου πείς, τι έκανες στην προηγούμενη φάση τόσο καιρό. Τώρα το κατάλαβες; Υπάρχουν και καθυστερημένα άτομα. Μην δίνεις σημασία. Και εδώ το παιχνίδι τελειώνει. Η ρεβάνς απαγορεύεται.Και μένεις μόνος. Μέχρι να γνωρίσεις κάποιο άλλο άτομο, που θα ξεκινήσεις να παίζεις.
Τώρα θα απευθυνθώ σε σένα που διαβάζεις το κείμενο. Και θα σου πω την αλήθεια έξω από τα δόντια. Προσπάθησε να καταλάβεις αν ταιριάζετε από <<τις πόρτες>>. Μπορείς να το κάνεις. Εκτός και αν είσαι χαζός. Όταν περάσεις <<στο πλακωτό>> πρόσεχε τι λέει το στόμα σου όταν το ανοίγεις. Μην λες μεγάλα λόγια που δεν μπορείς να τα υποστηρίζεις με έργα, για να μην έχετε παράπλευρες απώλειες. Αν μπεις στο χορό της σχέσης, χόρεψε. Πρέπει να χορέψεις και αν δεν ξέρεις να μάθεις. Η σχέση πάντα έχει διάρκεια όταν υπάρχει ειλικρίνεια. Δύσκολο πράγμα όμως η ειλικρίνεια. Απαιτεί χαρακτήρα, κάτι που λίγοι διαθέτουν. Όσον αφορά την τρίτη φάση, το μόνο που έχω να σου πω είναι να σταματήσεις να ακούς Παντελίδη και Καρρά, να σταματήσεις να πίνεις το ένα ουίσκι μετά το άλλο και να καπνίζεις, να σταματήσεις να κάνεις σαν χαζογκόμενα αν είσαι κοπέλα ή σαν κλαμένο..... αν είσαι άντρας. Χαλάρωσε. Νταλκάς, καψούρα, ζόρια. Πόσο χρονών είσαι αλήθεια; Αν απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση μόνο, θα δεις ότι έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου, για να μην κάνεις τα ίδια λάθη και για να βρεις κάποιον που δεν θα σου λέει απλά μεγάλα λόγια, αλλά θα κάνει μεγάλες πράξεις. Θα είναι εκεί όταν τον χρειάζεσαι, δεν θα σε αδειάζει, δεν θα κοιτάει μόνο την πάρτη του. Θα είναι απλά κάποιος που να ανταποκρίνεται στα κυβικά σου, που να σου αξίζει!!!!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review