Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ποιος είναι τελικά ένας πραγματικός άντρας;

Ποιος είναι; Που τον βρίσκεις; Πώς τον αναγνωρίζεις; Υπάρχει; Πολλές απορίες και πολλές θεωρίες έχουν διατυπωθεί για τον αληθινό άντρα. Και νομίζω ως εκεί έχει γινει και το λάθος που παρασύρει τα αρσενικά σε λάθη.
1. Ο άντρας θα πει την τελευταία κουβέντα. Μύθος. Μεγάλος. Ο πραγματικός άντρας θα σε ακούσει και θα προσπσπαθήσει να σε καταλάβει. Δεν θα είναι κολλημένος στις απόψεις του. Δεν ενδιαφέρεται να σου απαντήσει απλά για ν πει την τελευταία λέξη, αλλά για να οδηγηθείτε σε ένα συμπέρασμα.
2. Ο άντρας Θα πιει και ένα ποτήρι παραπάνω.Δεύτερος μεγάλος μύθος. Και δεν εννοώ τις μπύρες μύθος που κατεβάζει την μία μετά την άλλη. Ο πραγματικός άντρας ξέρει να στέκεται, να φέρεται , να έχει όρια και να μην ξεφτιλίζεται, ούτε να ξεφτιλίζει εσένα με τα ρεζιλίκια του. Εκπέμπει σοβαρότητα και ξέρει να διασκεδάζει και η πηγή της διασκέδασης του να είναι η παρέα που τον συνοδεύει και όχι το αλκοόλ.
3. Μπορεί να δώσει και ένα χαστούκι. Τεράστια παραπλάνηση που διαιωνίζεται. Ο άντρας δεν θα σε χτυπήσει ποτέ, ούτε για πλάκα. Δεν θα σου μιλήσει άσχημα και δεν θα σε προσβάλει. Γιατί ξέρει τα όριά του και πάνω από όλα ξέρει να σέβεται. Ο σεβασμός από τα λόγια του, ως την συμπεριφορά του διακατέχουν το πραγματικό αρσενικό. Τα υπόλοιπα όλα, είναι απλά ατελείς απομιμήσεις.
4 Ο άντρας από τη φύση του ξενοκοιτάει και ξενοπη...ει.Και να  έχει ως στόο να σε ρίξει. Όχι βέβαια. Ο αληθινός άντρας, έχει μάτια μόνο για τη γυναίκα που συνοδεύει, ή για εκείνη που επιλέγει να είναι δίπλα του. Δεν θα κοιτάξει ούτε θα κάνει κάτι με κάποια άλλη και αυτό γιατί ξέρει να σε σέβεται, εσενα και τον εαυτό του. Ξέρει να κρατάει στάση και χαρακτήρα. Ο άλλος, ο ψευτοκάποιος, φυσικά και θα κοιταξει, φυσικά θα έχει ως στόχο να σε ρίξει.Γιατί; Μάλλον γιατί δεν μπορεί με άλλο τρόπο να αποδείξει ότι είναι αρσενικό.
5. Ένας πραγματικός άντρας, ξέρει να εκτιμά αυτό που έχει δίπλα του. Ο λόγος του γίνεται πράξη και δεν μένει στη θεωρία. Ο Άντρας σε διεκδικεί κάθε μέρα, σου δείχνει την αγάπη του, θα σε προσέχει και θα σου παρέχει ασφάλεια, θα σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή και θα σε κάνει να γελάς, όχι να κλαις. Θα σε αγαπάει για αυτό που είσαι και την αγάπη του θα την υπογράφουν οι πράξεις του. Δεν θα ντρέπεται να δείξει τις ευαισθησίες του και θα είναι πάντα εκεί όταν τον χρειάζεσαι.

Αυτό είναι το προφίλ του πραγματικού άντρα. Αλλά ποιος νομίζετε ότι έχει πραγματικά τη θέληση να είναι σωστός; Μόνο αυτός που θα σας αγαπάει πραγματικά και έμπρακτα. Η συμπεριφορά του είναι η απόδειξη της αγάπης του!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review