Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Τι δεν πρέπει ποτέ να πεις σε εναν αντρα!

Υποτίθεται είναι πιο χαλαροί από εμάς και δεν μετράνε την κάθε μας κουβέντα κι όμως... οι άντρες ενοχλούνται όσο εμείς και παρεξηγούν κάποιες ατάκες. Για αυτό θέλω την προσοχή σου!
1.Ο πρώην μου έκανε αυτό... εσύ...
Ο πρώην είναι πρώην. Αν σε ικανοποιούσε πιο πολύ σε επίπεδα κατανόησης, σεξ ή χημείας γενικότερα καλά θα κάνεις να αφήσεις τον φουκαρά που είσαι τώρα και να πας στον πρώην σου που σε κάλυπτε περισσότερο. Γιατί να μπεις στη διαδικασία να συγκρίνεις ένα πρόσωπο που είναι αυτή τη στιγμή μαζί σου με άνα φάντασμα από το παρελθόν που θα πρέπει κανονικά να μείνει εκεί καλά θαμμένο; Το αγόρι σου θα αισθανθεί πολύ μειονεκτικά γιατί τον βάζεις απέναντι από ένα πρόσωπο που αυτή τη στιγμή είναι για σένα ανύπαρκτο. Εξ άλλου για να χώρισες πάει να πει ότι και ο πρώην είχε κουσούρια και μάλιστα ανυπόφορα! Για αυτό συγκεντρώσου!
2. Είσαι πολύ ανώριμος, αναίσθητος, άνιωθος, αχάριστος και όλα τα α-...
Αν νομίζεις πως υστερεί κάπου μην γκρινιάζεις. Απλά πες του ένα άντε γεια και προχώρα. Το να κρίνεις έναν άντρα τόσο επιδεικτικά είναι άσχημο. Του μειώνεις τον ανδρισμό. Είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Άσε που μπορεί να του αφήσεις και ψυχολογικά τραύματα. Κακούργα!!! Αστειεύομαι. Απλά αν θες να του κάνεις παρατήρηση, μην δίνεις χαρακτηρισμούς. Πήγαινε δια της μέσης οδού. Είσαι γυναίκα, ξέρεις εσύ!
3.Ποια είναι αυτή που σου έκανε like, που σε κοιτάει έτσι που...;
Ζηλεύεις, το καταλαβαίνω και το δέχομαι. Και εγώ ζηλεύω. Όλες μας ζηλεύουμε είτε ο άλλος μας ενδιαφέρει είτε όχι. Η ζήλια είναι φυσιολογική και πόσο μάλλον όταν κάποιος σε ενδιαφέρει. Αλλά μην του το κάνεις και θέμα. Γιατί ο δικός σου θα πάρει τόσο αέρα που το μυαλό του θα πετάξει πάνω από τα σύννεφα και θα νομίζει ότι είναι ο Σάκης που μπορεί να χει κάθε κοπέλα με ένα μοιραίο βλέμμα. Χαλάρωσε. Ή νομίζεις πως αν αποφασίσει να σε κερατώσει όλες θα τον περιμένουν με ανοιχτά τα... χέρια; Μην τον καταπιέζεις και μην του δίνεις τόση αξία πια!
4.Μην δεις ποδόσφαιρο, μην πας έξω με τους φίλους σου, μην παίξεις pro, μην...
Μην του απαγορεύεις ν κάνει τα hobby του γιατί του στερείς τον αέρα, του στερείς την ζωή και μαζί στερείς και τη ζωή από τη σχέση σας. Ποιά νομίζεις πως είσαι κυρία μου, που θα μπορείς να κάνεις εσύ ότι θέλεις και αυτός θα πρέπει να είναι το ρομποτάκι σου; Όλα με μέτρο. Εφόσον είναι ικανός να μοιράζει το χρόνο του και να μην σε παραμελεί και εσένα οφείλεις να σεβαστείς τα ενδιαφέροντα του και να τον αφήσεις λίγο χαλαρό. Θα επιστρέψει σε σένα με μεγαλύτερη όρεξη όταν ξέρει πως δεν θα επακολουθήσει η γκρίνια του αιώνα. Ελα, μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια!
5.Θέλω να γνωρίσω τη μαμά σου.
Εντάξει. Φαίνεσαι εντελώς απελπισμένη. Λες και πας να τυλίξεις το κελεπούρι μην σου το κλέψει καμιά άλλη. Έχε αυτοπεποίθηση και μην βιάζεσαι να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρα πέρα. Δώσε χρόνο στις καταστάσεις. Και οι γνωριμίες με το σόι, θα έρθουν στην ώρα τους. Μάθε να διακρίνεις καταστάσεις. Εσύ είσαι η κοπέλα του και θα σου αφιερώσει το χρόνο που πρέπει. Όταν είναι με το σόι του είναι με το σόι του και όταν είναι με τους φίλους του είναι με τους φίλους του. Γιατί είναι ΔΙΚΟ του σόι και ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ  φίλοι, όχι δικοί σου. Δεν είστε παντρεμένοι και αν γίνετε αυτοκόλλητοι η κολόνια σας θα κρατήσει λίγο γιατί θα βαρεθείτε ο ένας τον άλλον.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review