Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:ένας άντρας εκμυστηρεύεται τι θέλει το αντρικό φύλο!

....Τι ωραία που τα λες όμως!! Λοιπόν θα σου πάρω συνέντευξη για το femalesway τέλος!!!!!! Είπα αυτές της μέρες σε έναν άντρα ώριμο και αφού δέχτηκε σας εκθέτω την κουβέντα μας.!!!
Εγώ: Τι τέλοσπάντων κερδίζει έναν άντρα;
Εκείνος: Γενικά αυτό που μετράει ώστε να μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάτι είναι η εμφάνηση αλλά και η εκφραστικότητα που διαθέτει μια κοπέλα, ο τρόπος που κινείται. Συγκεκριμένα, εξαρτάται από το πώς θέλει μια γυναίκα να τον κερδίσει. Για ένα βράδυ, για μια σχέση η για μια ζωη; Το πρώτο είναι το πιο εύκολο. Όλες σχεδον μπορούν να το καταφέρουν. Το δεύτερο γίνεται από τη μία με το να βρεις τα ενδιαφέροντά του και να προσπαθήσεις να του τα κεντρίσεις και από την άλλη με το να μην αποκαλύπτεις αμέσως τα στοιχεία του χαρακτήρα σου που και εσύ η ίδια ξέρεις ότι είναι αρνητικα.
Εγώ: Συμφωνώ εν μέρει. Αν δεν δείχνεις τα αρνητικά σου, πρώτον πόσο ηθικό είναι αυτό και δεύτερον πόση διάρκεια ζωής θα έχει αυτό που πας να κάνεις;
Εκείνος: Μιλάμε για τις πρώτες μέρες. Και αυτό γιατί η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που κρατά ένας άνθρωπος, ανεξαρτήτως φύλου. Τα αρνητικά δεν τα αποκαλύπτεις, για να μην προκαταβάλεις αρνητικά τον άλλον. Στην ουσία αυτό που κάνεις είναι να τα ξετύλίγεις. Όλα τα πράγματα χτίζονται. Δεν γίνεται κατευθείαν (όπως λένε οι γυναίκες) να χτίσεις ένα παλάτι.
Εγώ: Μέσα στη σχέση ποιο στοιχείο σας κρατάει;
Εκείνος: Πρέπει να δείξεις στον άλλον τον αυτοσεβασμό που πρέπει να διαθέτεις χωρίς να φανείς ούτε συντηριτική ούτε ψώνιο. Και ο αυτοσεβασμός δεν πηγάζει μόνο από την εξωτερική εμφάνιση αλλά κυρίως από τον τρόπο ομιλίας και συμπεριφοράς.
Εγώ: Γυναίκες-ζήλεια-γκρίνια-κρεβατομουρμούρα. Σαν άντρας τι έχεις να πεις για αυτό;
Εκείνος:Δεν είναι κακό να υπάρχουν όλα αυτά, ίσα ίσα κάποιες φορές επιβάλλεται. Δηλώνουν ενδιαφέρον. Όμως το σημαντικό είναι από όλες αυτές τις εκδηλώσεις να μην πάρει η γυναίκα το χαρακτηριστικό. πχ μια εκδήλωση ζήλειας δεν είναι κάτι κακό. Η συνεχής εκδήλωση ζήλειας όμως σε κάνει να λέγεσαι ζηλιάρα και αυτό ενοχλεί.
Εγώ: Τι έχεις να πεις για τις γυναίκες που επιλέγουν το σεξ της μιας βραδιάς;
Εκείνος: Μπορεί κανείς να τις υποτιμήσει για να κάνει σχέση και ιδιαίτερα αν στο σεξ είναι παθητικές. Σε αυτή την περίπτωση να μην περιμένει τηλέφωνο παρά μόνο σε περίπτωση που αυτός ξεμείνει.
Εγώ:Πόσο σημαντικό είναι το σεξ σε μια σχέση;
Εκείνος:Όσο πιο ποιοτική είναι η σχέση, τόσο λιγότερο βασίζεται στο σεξ. Βασίζεται όμως στον έρωτα με την ένοια του σεξ. Αν βασίζεται αποκλειστικά στο σεξ και για μεγαλύτερο διάστημα πέρα του πρώτου καιρόυ κάτι δεν πάει καλά.
Εγώ: Οι άντρες τελικά είναι γραμματόσημα; Όσο τους φτύνεις κολλάνε;
Εκείνος: Σωστό κατά το ήμισι. Όπως και ένα γραμματόσημο αν το φτύσεις πολύ χάνει την ιδιότητά του να κολλάει , έτσι και ο άντρας.
Εγώ: Ουάου! Με έστειλες! Να σε ρωτήσω, ένας άντρας θα συγχωρούσε την απιστία ή άλλο <θανάσιμο> αμάρτημα;Γιατί θα οδηγούνταν στο χωρισμό;
Εκείνος: Το τέλος εξαρτάται από τη διάρκεια της σχέσης. Η συνήθεια οδηγει κάποιον πολλά από τα <θανάσιμα> αμαρτήματα να τα συγχωρήσει. Πιστεύω πως για να γίνει μια απιστία φταίνε και οι δύο.
Εγώ: Θα συμφωνίσω.  Η συνήθεια, πόσο καλό ή κακό κάνει στη σχέση;
Εκείνος: Οι συνήθειες δεν αποφεύγονται. Υπάρχουν καλές και κακές συνήθειες. Άλλο συνήθεια και άλλο ρουτίνα.
Εγώ: Εν τέλει εσύ που καταλήγεις;
Εκείνος: Αυτό που μετράει είναι μια γυναίκα να έχει προσωπικότητα. Αυτό που ο άντρας περιμένει από τη γυναίκα, αυτή το περιμένει από αυτόν. Από τη φύση μας είμαστε πιο δυνατοί. Όμως επειδή και εμείς είμαστε άνθρωοι δεν μπορούμε να έχουμε παντού και πάντα το πάνω χέρι. πχ όταν ένας άντρας σε ρωτήσει που θες να πάμε εσύ απαγορεύεται να απαντήσεις όπου θες.
Εγώ: Σε ευχαριστλω πολύ και άκου και το δικό μου συμπέρασμα. Οι σχέσεις είναι περίεργες αν αναλογιστείς ότι και εμείς αυτό ζητάμε και δεν το βρίσκεις εύκολα.  Εμείς δεν θέλουμε να μας ρωτήσετε καν που θα πάμε, θέλουμε να μας πάρετε από το χέρι και να μας πείτε απλά <<πάμε>>. Πόσοι το κάνουν;  Το κλειδί σε μια σχέση είναι η χημεία της νοητικής και σωματικής επαφής. Είμαι σίγουρη ότι κάποια μέρα όλοι θα βρούμε αυτό που <<κουμπώνει>>  πάνω μας και μετά ίσως να μην υπάρχουν πως και γιατί!!!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

entaxei oi apopseis tou paidiou pisteuw den einai apopseis tou mesou antra... pes mas twra oti o mesos antras pisteuei oti ftaiei k autos gia mia apistia..... ola sti gunaika ta rixnei....

femaleswayamalia είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
femaleswayamalia είπε...

ένας άντρας θα ανεχόταν πολλά αν "βολευόταν" σε μια σχέση χρόνων, αν κόλλαγε με μια κοπέλα. Δεν σου μιλάω για τις πρώτες μέρες, ούτε για τον πρώτο μήνα. Πόσους παντρεμένους βλέπεις να κάθονται έχουν ή δεν έχουν παιδιά; Όπου ακούς πολλά "ποτε" και "πάντα" να μην τα πιστεύεις γιατί είναι εκ του ασφαλούς. Δυστυχώς η συνήθεια μας κάνει να ανεχόμαστε πολλά από εκείνα που "ποτέ" δεν θα δεχόμασταν.
Το παιδί είναι ώριμος για την ηλικία μας όπως ανέφερα εξ αρχής. Σίγουρα, τα περισσότερα 25 χρονα (συν πλην) δεν θα σκεφτόταν ότι κάπου φταίνε και αυτοί γιατί δεν θα έφτανε το μυαλό τους μέχρι εκεί. Ο φίλος μου είναι μπροσταααα!!! χαχααχα (σε έφτιαξα πάλι _ _ ..._)

Ανώνυμος είπε...

nai oi pantremenoi pote akrivws tha to skeftotan oti kapou ftain kai autoi prin apo tis apeiles ti lektiki isws kai ti swmatiki via????? kaneis den kathetai na skeftei oti ftaiei... auto einai gegonos....

Ανώνυμος είπε...

kai na sou pw kai kati allo?? oi swstoi antres pou exoun tin wrimotita na skeftoun oti kapou ftain kai autoi einai autoi pou den ftain pote stin ousia kai pou den odigoun ti gunaika tous sto kerato....

femaleswayamalia είπε...

ένας άνθρωπος ώριμος και συνειδητοποιημένος κάθεται να σκεφτεί ότι φταίει. Επίσης ένας άνθρωπος με επίπεδο κάθεται να σκεφτεί ότι φταίει. Πρέπει νομίζω να αρχίσεις να γωρίζεις και κάποιον που να χει level..... Ο κάθε μορφωμένος άνθρωπος με ένα επίπεδο, δεν είναι μονόπλευρος και απόλυτος!!!!Γιατί όπως λέει και η κουντουράτου και η φίλη μου η μαρία <>

femaleswayamalia είπε...

τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!!!!!

femaleswayamalia είπε...

σε αυτο που ειπες ότι ένας τέτοιος άντρας δεν θα οδηγούσε ποτέ τη γυναίκα στην απιστία....έχεις απόλυτο δίκιο..το πιστεύω και εγω..... !!!!!!και μ αρεσε πολύ το σχόλιο σου....

Ανώνυμος είπε...

epomenws erxomaste se auto pou elega prin... oti autoi pou keratwnontai einai autoi pou den exoun epipedo na skeftoun oti ftain.... kai episis to epipedo k i wrimotita den exoun kamia sxesi me to thema.... gia rwta ton patera sou, tous theious sou , tous paterades twn filwn sou na sou poun tin apopsi tous gia to thema.... kai pes mou an sou pei enas oti isws ftaiei k o antras... kai autos pou tha sto pei tha nai k o monos pou tha xei level kata ta legomena sou!!!!!!

femaleswayamalia είπε...

είναι θεμα επιπέδου και μυαλού. Όταν το μυαλό είναι ανοιχτό δεν σκέφτεται μονόπλευρα. ο φίλος μου όμως δεν είναι ο μοναδικός. Δεν είναι όλοι ζώα... και το πιστεύω ότι όποιος σκέφτεται τόσο εγωιστικά δεν αξίζει. Όσον αφορά τις μεγάλες ηλικίες, σίγουρα θα συγχωρούσαν την απιστία, άσχετα με το τι λένε. Τώρα για το αν θα σκεφτόταν ότι φταινε είναι άλλο θέμα. Πιτεύω ότι δεν θα το σκεφτόταν γιατί μεγάλωσαν σε διαφορετικό περιβάλλον και σε διαφορετική κοινωνία. Και το μυαλό τους συνεπώς είναι πιο κλειστό.

Ανώνυμος είπε...

tespa.... se olous tous kanones uparxoun exaireseis... eisai tuxeri pou vrikes enan filo exairesi ston kanona!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review