Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ποιόν άνθρωπο πρέπει να διώξεις από τη ζωή σου αμέσως!

Δεν θα μακρηγορήσω!!! Το μεγαλύτερο ελάττωμα είναι το κόμπλεξ. Μακριά από κομπλεξικούς ανθρώπους γιατί:
1. Ο κομπλεξικός θα σε ζηλέψει. Και όταν η ζήλια μπαίνει στη μέση μιας σχέσης, είτε φιλικής είτε ερωτικής, τότε σημαίνει ότι θέλω να είμαι καλύτερος από τον άλλον. Κάποιος μπορεί να σε δει ανταγωνιστικά επειδή απλά δεν αγάπα τον εαυτό του αρκετά.
2. Ο κομπλεξικός θα σε μειώσει.  Θα σε προσβάλει και θα προσπαθήσει να δείξει ότι υπερέχει.  Σε επίπεδα σχέσης θα σε χτυπήσει ή θα σε απατήσει απλά και μόνο για να νιώσει την στιγμιαία ικανοποίηση ότι μπορεί, για να νιώθει ότι ελέγχει το παιχνίδι. Σε επίπεδα φιλίας του ίδιου φύλου θα προσπαθήσει να σου πάρει τον σύντροφο ή να σε απομακρύνει από κοινούς γνωστούς κτλ Σε επίπεδα φιλίας αντίθετου φύλου θα προσπαθήσει να βγάλει ψεύτικα σενάρια κα..

3. Ο κομπλεξικός θα σε πληγώσει. Και αυτό για να σου χαλάσει την χαρά. Όχι επειδή είναι κακός. Πολλοί κομπλεξικοί δεν είναι απαραίτητα κακοί. Απλά γιατί θέλουν να μην είναι μόνοι δυστυχείς σε αυτόν τον κόσμο.. Θα προσπαθήσει να σε παρασύρει χαμηλά και το χειρότερο, θα χαρεί αν τα καταφέρει!
4. Ο κομπλεξικός θα σε συκοφαντήσει με ψέματα. Όταν κάποιος τα έχει καλά με τον εαυτό του δεν έχει ανάγκη να κρίνει και να κατακρίνει τους άλλους. Δεν τον απασχολούν οι άλλοι με αυτόν τον τρόπο. Δεν κατεβάζει άλλους για να ανέβει εκείνος.
5. Ο κομπλεξικός θα <<πουλήσει ιστορία>>, είναι και μυθομανής. Και αυτό γιατί δεν είναι ικανοποιημένος με όσα έχει καταφέρει στη ζωή του. Βλέπει τον εαυτό του μειονεκτικά και φτιάχνει μια ασπίδα. Είτε αυτό λέγεται ψεύτικη ιστορία, είτε αυτό λέγεται <<ψώνιο>>. Όποιος τα έχει καλά με τον εαυτό του δεν έχει την ανάγκη να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν.

Το πώς μπορεί να σου φερθεί ένας κομπλεξικός θα μπορούσε να φτάσει στο Νο 100. Γιατί πολύ απλά όλα τα ελαττώματα, οι λάθος συμπεριφορές πηγάζουν από τη σχέση που έχει κανείς με τον εαυτό του. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ!!!
Μακριά από κομπλεξικά άτομα!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review