Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Πότε να προχωρήσω στο επόμενο βήμα...

Τον είδες χθες το βράδυ, σε είδε, σε κοίταξε, τον κοίταξες και εσύ και σαν αρσενικό που είναι ήρθε και σου μίλησε.. Και σου άρεσε ο τρόπος που μιλάει.. Και πριν φύγεις, σου ζητά το τηλέφωνό σου λέγοντάς σου ότι θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα. Διστάζεις λίγο, αλλά γιατί όχι...? Του δίνεις τον αριθμό σου και φεύγεις από το μαγαζί. Σήμερα ξημερώνει η επόμενη μέρα. Και νομίζεις ότι πιο έρωτας πεθαίνεις. Τι πρέπει να κάνεις; Να τον πάρεις εσύ, να περιμένεις, να βγεις μαζί του, να του δείξεις τον ενθουσιασμό σου, να τον κάνεις add στο facebook;
 
ΒΗΜΑ Νο1: Φυσικά και δεν θα τον πάρεις εσύ τηλέφωνο! Δεν είναι ντροπαλός και προφανώς έχει αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να μιλήσει σε μια άγνωστη. Άρα, αν ενδιαφέρεται όντως να σε γνωρίσει καλύτερα να επικοινωνήσει αυτός μαζί σου. Και να είσαι σίγουρη ότι θα το κάνει και σύντομα!Αν του δώσεις εσύ σημασία και τον πάρεις εσύ τηλέφωνο, του δίνεις παραπάνω αξία από όση μπορεί να έχει. Σου θυμίζω ότι είναι ένας άγνωστος.
ΒΗΜΑ Νο2: Όταν σε πάρει τηλέφωνο, γιατί αν δεν έκανες τραγικά λάθη (θα σου εξηγήσω στο Νο3) θα σε πάρει, προτείνω να μην βγεις αμέσως μαζί του. Οι άντρες, έχουν ανάγκη από το να ακούν όχι. Δεν θα σερβίρεις τα πάντα έτοιμα στο πιάτο. Θα πρέπει να τον προκαλέσεις στο να ενδιαφερθεί για σένα και να σε κυνηγήσει. Αν δεν το κάνει, δεν πειράζει αυτός χάνει... Εσύ απλά κερδίζεις τον χρόνο που θα έχανες μαζί του.
ΒΗΜΑ Νο3: Μην κάνεις τραγικά λάθη! Τι εννοώ... Όταν μιλάμε σε έναν φίλο μας, ή σε κάποιο άτομο που δεν μας ενδιαφέρει να τον εντυπωσιάσουμε είμαστε πιο αυθόρμητες, πιο εκφραστικές, πιο αυθεντικές, πιο ο εαυτός μας. Και αυτός ο χαλαρός εαυτός μας είναι αυτό που πρέπει να διατηρούμε ανεξάρτητα με το ποιον έχουμε απέναντί μας. Αν χθες, δεν ήσουν σαν την τρελή από τη χαρά, ή σαν χαζεμένη από τα βέλη του έρωτα και αν του έδωσες να καταλάβει κάποια πράγματα για σένα και αν αυτός ανταποκρίνεται σε αυτά και ακολουθήσει τηλέφωνο, οι πιθανότητες να μην είναι άλλος ένας ηλίθιος είναι πολλές!
ΒΗΜΑ Νο 4: Όταν βρεθείτε από κοντά δεν χρειάζεται να πάτε για ποτό. Πηγαίνετε καλύτερα για καφέ ώστε να έχεις την ευκαιρία να τον γνωρίσεις και να δεις αν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω μαζι του, ή να το αφήσεις ως έχει.
ΒΗΜΑ Νο 5 : Αν τελικά αποφασίσεις να αρχίσεις κάτι ερωτικό μαζί του, περίμενε πολύ πριν προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Αν σε θέλει θα σε περιμένει. Αν όχι θα φύγει και καλύτερα για σένα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review