Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Δες γιατί δεν βρίσκεις γκόμενο!

Ψάχνεις, ψάχνεις πάρα πολύ καιρό και κανείς δεν ενδιαφέρεται για σένα.... Τα λάθη που κάνεις είναι τα εξής:
1. Αποφασίζεις να κάνεις κάτι με κάποιον επειδή είναι απλά ωραίος. Οι ωραίοι είναι πολλοί στις μέρες μας. Το θέμα είναι να είναι και έξυπνος και ώριμος και ... Για αυτό σταμάτα να κάνεις τα ψώνια πιο ψώνια. Χαλάς την πιάτσα. Και εκτός αυτού περνιέσαι και για εύκολη, κάτι το οποίο συνεπάγεται ότι μάλλον το οne night stand που έκανες προχθες δεν θα είναι η επόμενή σου σχέση.
2.Κάνεις σχέση επειδή δεν θες να μείνεις μόνη σου και τείκά χωρίζεις πολύ σύντομα και ξαναβγαίνεις στην αναζήτηση. Γιατί; Τι είναι αυτό και από που πηγάζει; Ανασφάλεια; Δεν έχω τι να κάνω στη ζωή μου και όλα περιστρέφονται γύρω από τα αρσενικά; Χαλάρωσε! Και ο κος Τέλειος (δικός σου κος Τέλειος) θα έρθει εκεί που δεν τον περιμένεις. Και το πιστεύω όταν το λέω.
3.Όλες σου οι σκέψεις και τα πλάνα περιστρέφονται γύρω από το σκοπό σου να βρεις ταίρι. Κάνεις δίαιτα για να αρέσεις στον παίδαρο της διπλανής πολυκατοικίας, αγοράζεις καινούρια ρούχα για να αρέσεις στον κούκλο μπάρμαν που είδες προχθές, βγαίνεις σε ένα μαγαζί και ψάχνεις απελπισμένα κάποιον ωραίο να κάνεις παιχνίδι. Έλεος!!!
4.Επειδή βγαίνεις έξω και γίμεσαι τύφλα. Είναι γελοίο άν σου γίνεται συνήθεια.

TIP: Όταν δεν έχεις σχέση, βάλε το καλά στο μυαλό σου, δεν είσαι μόνη, ούτε ελεύθερη.Κανένας δεν σε κράταγε με δεσμά. Είσαι ΡΕΖΕΡΒΕ για αυτόν που θα αξίζει πραγματικά. Αν ψάχνεσαι, φαίνεται και απομακρύνει τους άντρες από δίπλα σου γιατί κανένας δεν θα ήθελε δίπλα του μια δεσποινίδα-απελπισμένη- Μανταρινάκη.  Και καλό θα ήταν αυτή την περίοδο της ζωής σου να αφιερώσεις χρόνο μόνο σε εσένα. Νομίζεις πως όταν κυνηγάμε κάτι το σύμπαν συνωμοτεί να το αποκτήσουμε; Φοβάμαι πως ισχύει το αντίθετο. Όχι γιατί φταίει το σύμπαν αλλά γιατί φταίει που η απελπισμένη γυναίκα δεν άρεσε σε κανένα αρσενικό και δυστυχώς όσο χαζοί και να ναι οι άντρες την μυρίζονται από χιλιόμετρα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι αυτοπεποίθηση. Βγες έξω με σκοπό να περάσεις καλά με τις φίλες σου, μην κοιτάζεις δεξιά και αριστερά "ψάχνοντας" τον πρίγκηπα. Και οι προτάσεις θα πέφτουν βροχή.( τις οποίες προτάσεις βέβαια θα σκεφτείς καλά πριν δεχτείς)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review