Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Χείλη πιο ζουμερά από ποτέ! Είναι πανεύκολο!

Είναι πολύ απλό αρκεί να ακολουθήσεις με προσοχή τα βήματα:
ΒΗΜΑ 1:
Με την οδοντόβουρτσά σου κάνε κυκλικές κινήσεις πάνω στα χείλη σου. Αυτά θα φουσκώσουν αυτόματα. Αν προσθέσεις και μέλι θα κάνεις μια σούπερ απολέπιση και αν τυχόν είναι σκασμένα θα φανούν πιο λεία από ποτέ. Επίσης θα φουσκώσουν κι όλας.
ΒΗΜΑ 2:
Πριν το μακιγιάζ άπλωσε ενυδατική κρέμα.
ΒΗΜΑ 3:
Πάρε ένα μολύβι και αργά αργά αλλά χωρίς να πιέζεις σχημάτισε το περίγραμμα. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο από τη γραμμή των χειλιών σου και έτσι τα χείλη σου να φαίνονται πιο σαρκώδη. Αλλά πρόσεξε, μην ξεφύγεις πάνω από 3 χιλιοστά γιατί το αποτέλεσμα θα φαίνεται ψεύτικο.
ΒΗΜΑ 4:
Γέμισε με ένα κραγιόν ίδιο χρώματος με το μολύβι, εφόσον ξέφυγες τη γραμμή των χειλιών σου. Αν όχι, ένα τόνο πιο ανοιχτό από το περίγραμμα.
ΒΗΜΑ 5:
Πρόσθεσε οπωσδήποτε lig gloss διάφανου χρώματος, ή όμοιου με το κραγιόν σου. Αν θες τα χείλη σου να φαίνονται ακόμα πιο ζουμερά πρόσθεσε lip gloss στο κέντρο ακριβώς των χελιών. Και στο άνω και στο κάτω χείλος βέβαια.
¨
TIPS:
1. Μην βάψεις πολύ έντονα τα μάτια σου γιατί τότε το αποτέλεσμα θα είναι δυσανάλογο. Τόνισε ή μάτια ή χείλη.
2.Αν τα δόντια σου δεν φημίζονται για τη λευκότητά τους μην χρησιμοποιήσεις κόκκινο κραγιόν, καθώς το κόκκινο τονίζει τα δόντια και σε περίπτωση που δεν είναι άσπρα, θα φαίνεται το αποτέλεσμα αντιαισθητικό.
3. Ανανέωσε συχνά το μακιγιάζ γιατί μετά από κάποια ώρα το κραγιόν θα φαίνετα πιο αχνό και το περίγραμμα θα μένει και το αποτέλεσμα δεν θα ναι και το πιο ωραίο, όπως καταλαβαίνεις.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review