Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Οι γυναίκες είναι ...

Σήμερα ήταν η γιορτή της γυναίκας. Προφανώς το ξέρετε αλλά δεν ξέρω πως να ξεκινήσω... Ουφφφ, ας το πάρουμε από την αρχή αρχή!!!!!
 Από όταν είναι μικρά τα κοριτσάκια έχουν την τάση να πιστεύουν στα παραμύθια και να ονειρεύονται τον πρίγκηπα και μεγαλώνοντας αν τον βρούν μπορεί να τον αγαπήσουν πάρα πολύ.Και με τα χρόνια το κοριτσάκι γίνεται γυναίκα. Η γυναίκα δεν ερωτεύεται πολύ συχνά και είναι δύσκολο να την κερδίσεις, όμως αν την κερδίσεις την πάτησες ! Η ταχυπαλμία, η αγωνία, η ονειροπόληση, η σκέψη, η επιμονή, η γκρίνια, η "χαζομάρα", η καπατσοσύνη, η νοσταλγία, η μνήμη, η θλίψη, η κυκλοθυμία, η νευρικότητα είναι γένους θηλυκού. Και όλα αυτά πηγάζουν από την πιο όμορφη λέξη που είναι γένους θηλυκού: τη λέξη αγάπη. Και εδώ έχουμε δύο εκδοχές.
Αν όλα πάνε καλά και εκείνος είναι εντάξει απέναντί της και δεν την απογοητεύσει η γυναίκα θα γίνει αυτό το πρόσωπο που ξέρει και αγαπάει με την ανιδιοτέλεια, την στοργικότητα και την φροντίδα που κανείς άλλος δεν έχει. Την αγάπη της μητέρας. Κανένας δεν μας αγαπάει πιο πολύ από τη μητέρα μας. Αν πάλι τίποτα δεν πάει καλά η γυναίκα μπορεί να βρει τη δύναμη και με όπλο την αξιοπρέπεια να προχωρήσει.

Ή μπορεί και να θυμηθεί τα άλλα ουσιαστικά γένους θηλυκού: Την κακία, την πίκρα, την απογοήτευση, την εκδίκηση, την αδιαφορία, την ειρωνία. Μπορεί μια γυναίκα να κάνει πράξεις εντελώς λάθος... Αλλά είναι άδικο να κατακρίνουμε. Γιατί ο καθένας ζει διαφορετικά. Η γυναίκα θα αντιμετωπίσει πολλά στη ζωή της . Δεν είναι εύκολο να είσαι γυναίκα. Θέλω να πω ότι δεν πρέπει να βάζουμε ταμπέλες γιατί η ιστορία και τα κίνητρα του καθενός είναι διαφορετικά.

Κορίτσια θέλω να δώσω μια συμβουλή.. Μη χάνεστε!" Μη χάνεστε μέσα σε κίτρινους ανθρώπους, βρώμικα τζάμια και ανιστόρητους συμβιβασμούς." Μην λυπάστε και μην απογοητεύεστε, μη χάνετε τον εαυτό σας. Και ακόμα και αν μας λένε γατάκια, εμείς είμαστε γάτες και ξέρουμε ...ότι οι γυναίκες είναι δυνατές και ικανές για όλα !!! Μην πουλήσετε και μην χάσετε ποτέ την αξιοπρέπειά σας!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review