Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Σχέσεις με διαφορά ηλικίας..ναι ή όχι;

Δεν πιστεύω πως ο έρωτας χρόνια κοιτά. Μπορεί σε έναν μεγαλύτερο άντρα να δεις πολλά στοιχεία που οι μικρότεροι απλά δεν τα έχουν. Και όχι επειδή είναι ανίκανοι. Είναι απλά πολύ μικροί.  Η διαφορά ηλικίας δεν αποτελεί συστατικό για να αρνηθείς. Ωστόσο πρέπει να σκεφτείς καλά! Όταν εσύ θα είσαι τριάντα, πολύ νέαδηλαδή, αυτός πόση όρεξη θα έχει για να ζήσει μαζί σου καταστάσεις; Επίσης, αυτός είναι ένα βήμα πιο μπροστά. Αυτά που εσύ δεν έκανες ποτέ, αυτός τα έχει ήδη δοκιμάσει, ίσως και βαρεθεί. Επίσης, αν απλά σου αρέσει και θέλεις να περνάς την ώρα σου σκέψου ότι η συνήθεια πολλές φορές δεν μας αφήνει να ξεφύγουμε από καταστάσεις.

ΝΑΙ εάν:
1.είναι συνειδητοποιημένος και αυτό που σε κέρδισε σε αυτόν είναι η ωριμότητά του. Είναι ένα πολύ θετικό χαρακτηριστικό που σπάνια βρίσκεις σε συνομήλικους.
2.Εάν δεν είσαι ανήλικη. Εάν είσαι πρέπει να αναρωτηθείς τι ζητάει αυτός ο άνθρωπος από μια τόσο μικρή κοπέλα. Αυτό δεν είναι δείγμα ωριμότητας αλλά <<έμεινα μόνος...ας ρίξω καμία μικρούλα>>.
3. Εάν αυτός ο άνθρωπος δεν είναι "ρεμάλι" και αποτυχημένος. Τι να τον κάνεις ένα μεγάλο αν δεν ξέρει τι του γίνεται... εάν όλες του οι σχέσεις είναι αποτυχημένες... Δεν μπορεί να ήταν τρελές όλες του οι πρώην, ούτε και αυτός τόσο άτυχος. Κάτι κρύβεται!!! Υποψιάσου!!!
4. Εάν η διαφορά ηλικίας είναι περίπου εφτά χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα αγόρια αργούν να ωριμάσουν σε σχέση με εμάς. Αυτά στα οποία ο δικός σου εγκέφαλος ανταπεξέρχεται, ενός συνομηλίκου μπορεί απλά να μην τα αγγίζει. Και για να μην ακουστώ κακιά θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Όταν εσύ θέλεις να πάτε εκδρομή, ο συνομήλικος θέλει να παίξει ηλεκτρονικά. Αυτό είναι το μεγαλύτερο υπέρ στις σχέσεις με διαφορά ηλικίας. Ότι οι επιθυμίες συμβαδίζουν.
5. Δεν είναι ίδιας ηλικίας με τον πατέρα σου. Εκεί η διαφορά ξεφεύγει πολύ. Και εννοείται όχι αν είναι οικογενειακός φίλος. Ο άνθρωπος για να δει εσένα διαφορετικά, που στην ουσία σε μεγάλωσε, είναι άρρωστος!


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review