Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Οι πιο οικονομικές αποδράσεις για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!ΝΑΟΥΣΑ!!

Το femalesway ψάχνει για εσάς και εδώ είναι οι πιο οικονομικές αλλά και ωραίες αποδράσεις για το τριήμερο.
Νάουσα:

SUPER Φθινοπωρινή προσφορά για διαμονή σε δίχωρες πέτρινες κατοικίες ή ατμοσφαιρικές σοφίτες με τζάκι που θυμίζουν Αλπικά Σαλέ! ΜΟΝΟ 89€ για 2 διανυκτερεύσεις 2 - 4 ατόμων στο Remos Villas στα 3-5 πηγάδια Νάουσας! Συμπεριλαμβάνεται σπιτικό πρωϊνό! Δυνατότητα διαμονής ΚΑΙ το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ
Ο ξενώνας μας βρίσκεται στον ορεινό οικισμό «Άγιος Παύλος» ή αλλιώς Κουτσούφλιανη Νάουσας, σε απόσταση μόλις τριών χιλιομέτρων από το χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών στο Βέρμιο. Είναι το ιδανικό σημείο για να χαρείτε το σκι και την πλούσια φύση του Βερμίου.

Εκτός των χειμερινών σπορ, μπορείτε να περιηγηθείτε στο διεθνές ορειβατικό μονοπάτι Ε4 που διασχίζει το Βέρμιο και διέρχεται σε απόσταση 4 χλμ από τον ξενώνα.

Στην πόλη της Νάουσας που απέχει 17χλμ, μπορείτε να επισκευθείτε το άλσος του Αγ. Νικολάου, τη Σχολή του Αριστοτέλους και πολλά άλλα μνημεία και αξιοθέατα της πόλης.

  • Πεζοπορία. Χαλαρώστε κάνοντας περίπατο στο χιονισμένο λιβάδι ή μαζεύοντας αγριοφράουλες και βατόμουρα
  • Ski-Snowboard. Κάντε σκι ή snowboard αλλά και έλκυθρο για τους μικρούς μας φίλους με συνεργαζόμενη σχολή ενοικίασης ή αγοράς εξοπλισμού και παροχής δασκάλου σκι, σε ειδικές τιμές για τους πελάτες μας
  • Snowbus ή Snowmobile. Οργανώστε, κατόπιν συνενόησης μαζί μας μια ομαδική περιήγηση στην ευρύτερη χιονισμένη περιοχή των 3-5 Πηγαδιών, με ειδικό ερπυστριοφόρο όχημα ή απολαύστε μια βόλτα με ένα snowmobile σε ειδικές τιμές
  • Mountainbike-Enduro. Δωρεάν διάθεση mountainbike και ειδικές διαδρομές για τους λάτρεις του είδους
  • 4x4. Ειδικές διαδρομές
  • Paintball. Οργανώστε παιχνίδι paintball κατόπιν συνενόησης μαζί μας
  • Τσάι του βουνού, Σαλέπι, Σαλιγκάρια και Μανιτάρια.
  • Κυνήγι. Για τους φίλους κυνηγούς, διατίθεται χώρος φύλαξης σκύλων για την κυνηγετική περίοδο και όλο το χρόνο εκπαίδευση με συνεργασία ιδιόκτητης περιφραγμένης έκτασης 1500 στρεμμάτων με θηράματα
  • Οινοποιεία-Ρακοκάζανα. Οργανώστε μια επίσκεψη, κατόπιν συνενόησης, στα φημισμένα οινοποιεία και ρακοκάζανα της Νάουσας
Τέλος, κάντε βόλτα με το τετράτροχο «γουρουνάκι» μας, χειμώνα-καλοκαίρι.
    Βρείτε μας στο χάρτη

    Χάρτης
    Χάρτης
    Δορυφόρος
    Υβριδικός
    Έδαφος
    κάντε zoom στο χάρτη

    Διεύθυνση:

    Αγ. Παύλος - Νάουσα
    3-5 Πηγάδια

    Remos Villas


    Ξενοδοχείο Ρέμος στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας - Πέτρινες κατοικίες

    Μέσα σ’ ένα καταπράσινο δάσος πυκνής οξιάς σε απόσταση αναπνοής από το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 πηγάδια, στον γραφικό οικισμό του Αγ. Παύλου Νάουσας, οι πέτρινες κατοικίες Ρέμος φαντάζουν η ιδανική επιλογή, για χαλάρωση και ξεκούραση, σ’ ένα από τα πιο προικισμένα φυσικά τοπία της Βόρειας Ελλάδας, σε υψόμετρο 1250 μέτρων. Ένα τοπίο θαρρείς υπερβατικό, ένα τοπίο που συνειρμικά, παραπέμπει την καθημερινότητα σ’ άλλες ονειρικές διαστάσεις.

    Η κατασκευή τους από γήινα υλικά της περιοχής πέτρα και ξύλο δίνει ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα, που δένει αρμονικά με το περιβάλλον.

    Η ανθρώπινη παρουσία ευγενική και διακριτική συγχρόνως, έρχεται να προσθέσει όλα εκείνα τα στοιχεία που δίνουν το στίγμα της ξεχωριστής, ποιοτικής διαμονής.

    Έξι δίχωρες κατοικίες πλήρως εξοπλισμένες ιδανικές για οικογένειες, αλλά και τέσσερις ατμοσφαιρικές σοφίτες που παραπέμπουν σε αλπικά σαλέ σας περιμένουν όλες τις εποχές του χρόνου.

    • Δοκιμάστε τις σπιτικές λιχουδιές με ντόπια υλικά, τα περισσότερα από τα αγροκτήματα και τις φάρμες της περιοχής
    • Απολαύστε prive πρωινό όποτε εσείς επιθυμείτε με σπιτικές μαρμελάδες και αυθεντικά βουνίσια αφεψήματα
    • Προγραμματίστε μια σειρά δραστηριότητες στο βουνό και τη φύση. Οργανώστε πεζοπορία σε σηματοδοτημένες διαδρομές κάντε mountain bike, αλπικό σκι και snowboard στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 πηγάδια
    • Επιχειρήστε να δοκιμάσετε την αίσθηση της αδρεναλίνης σας να απογειώνετε κυνηγώντας θηράματα όπως λαγούς και αγριογούρουνα στο ιδιωτικό εκτροφείο θηραμάτων της περιοχής 
    • Οργανώστε μια επίσκεψη στα φημισμένα οινοποιεία της περιοχής της Νάουσας. Τα πιο πολλά διαθέτουν μικρά μουσεία που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.

    ΠΗΓΗ dealnow.gr
     
     

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

     
    Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review