Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Τα ζώδια τον Οκτώβριο 2012


ΚΡΙΟΣ
Θετικές είναι οι περισσότερες όψεις για εσάς τους Κριούς αυτό το μήνα. Μέχρι τώρα ταλαιπωρηθήκατε αρκετά και οι σχέσεις σας πέρασαν από συμπληγάδες, ωστόσο από τις αρχές του μήνα τα πράγματα βελτιώνονται. Πολλές αποφάσεις θα παρθούν αυτό το μήνα γιατί οι δυσκολίες των προηγούμενων σας ωρίμασαν. Ως τις 25/10 ο Κρόνος είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και με λίγα λόγια αυτό σημαίνει πως εσείς, παρορμητικά μου κριαράκια, θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε λιγάκι τον αυθορμητισμό σας και να λειτουργήσετε πιο λογικά και πιο ψύχραιμα. Σκεφτείτε δύο και τρεις φορές. Ο Οκτώβρης είναι μήνας στον οποίο θα κάνετε πολλά σχέδια και θα πετύχουν αν΄γίνετε πιο σταθεροί. Μάλιστα θα έχετε μια πολύ σημαντική επιτυχία που θα σας ενθουσιάσει!!! Ο Κρόνος, από τον Σκορπιό πια, θα σας κάνει να δώσετε λίγη περισσότερη βάση στα οικονομικά σας αλλά και πάλι η τύχη σας χαμογελά. Όπως και να χει αυτός ο μήνας θα κλείσει με το ταίρι σας πιο κοντά σας, με μια νέα σχέση ποιοτική για τους ελεύθερους και οι μοναχικές σας νύχτες θα ανήκουν στο παρελθόν σύντομα.
ΤΑΥΡΟΣ
Είστε αρκετά κουρασμένοι ψυχολογικά αγαπητοί Ταύροι και ιδιαίτερα οι δεσμευμένοι χαρακτηρίζεστε από νευρικότητα και από διαρκείς εντάσεις. Αυτόν τον μήνα κρίνονται πολλά για εσάς. Είναι μήνας δοκιμασίας. Τι θα κρατήσετε και τι θα αφήσετε στο παρελθόν; Με τον Κρόνο στον Σκορπιό μετά τις 05 και για τα επόμενα δύο χρόνια θα πάρετε πολλά διδάγματα. Η όψη του Κρόνου με τον Ποσειδώνα το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ό,τι και να γίνει θα λειτουργήσει υπέρ σας. Οι στόχοι σας θα είναι πιο προσπελάσιμοι πια γιατί εσείς γίνεστε πιο δυναμικοί. Στα τέλη του μήνα πραγματοποιείται Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο και αυτό θα σας ανταμείψει για όλα όσα έχετε πάθει το τελευταίο διάστημα. Η ισορροπία θα έρθει και μια νέα περίοδος ξεκινά για εσάς από το Νοέμβριο με τους καλύτερους οιωνούς!
ΔΙΔΙΥΜΟΣ
Αγαπημένα μου Διδυμάκια, δεν έχω καλά νέα για εσάς. Αυτό το μήνα ο Δίας που είναι στο ζώδιό σας και τόσο καιρό σας χάριζε την εύνοιά του απλόχερα γίνεται ανάδρομος στις 04/10 και τα πράγματα γίνονται λίγο σκούρα. Σχέδια αναβάλλονται και καταστάσεις που αναμένατε να έχουν καλή έκβαση δεν θα βαίνουν και τόσο καλά. Μην απογοητεύεστε. Ο Κρόνος φεύγει από το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού και ακόμα και αν τώρα εσείς δεν επηρεάζεστε, στο μέλλον θα νιώσετε πιο ελεύθεροι. Κάτι ακόμα αρνητικό είναι η θέση του Άρη στις 07/10 που θα φέρει εντάσεις με το ταίρι σου το οποίο μάλλον θα είναι πιο νευρικό και η σχέση θα είναι σε τεντωμένο σκοινί. Μην το τραβήξεις γιατί θα κοπεί. Υπομονή και κατανόηση. Στα τέλη του μήνα η Πανσέληνος στις 29/10 θα σας κάνει πιο μελαγχολικούς και ίσως σας δημιουργήσει ένα αίσθημα μοναξιάς αλλά και μια διάθεση για απομόνωση.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα σας χαρακτήριζα τους τυχερούς του μήνα μιας και από παντού ευνοήστε. Στα οικονομικά σας, αναμένονται κέρδη από εκεί που δεν το περιμένατε, στην κοινωνική σας ζωή οι έξοδοι για διασκέδαση και οι προτάσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη, τα επαγγελματικά σας σχέδια θα ολοκληρώνονται με κάθε επιτυχία και πάνω από όλα τα ερωτικά σας θα είναι σε τέλεια κατάσταση. Αν έχεις σχέση θα ζήσεις ένα δεύτερο honey moon και όποια τυχόν διαφωνία υπάρχει θα λυθεί. Η σχέση σας σταθεροποιείται και για πολλούς επισημοποιείται κιόλας. Αν είσαι ελεύθερο Καρκινάκι να μην παραπονιέσαι καθόλου! Αυτός ο μήνας θα σου βρει ταίρι. Και το ταίρι αυτό πιθανόν να είναι ο έρωτας της ζωής σου. Η επικοινωνία σου με τους άλλους θα αυξηθεί με τη θέση του Ερμή και η Σελήνη στις 29 θα ευνοήσει για ακόμη μια φορά τον τομέα τον σχέσεών σας. Αυτό το μήνα λάμπεις!
ΛΕΩΝ
Λιοντάρια μου, αυτός ο μήνας είναι μήνας υποχρεώσεων και εσείς θα επιστήσετε πιο πολύ προσοχή σε οικογενειακά θέματα και αυτό το μήνα αλλά και για τα επόμενα δύο χρόνια που ο Κρόνος περνά στον Σκορπιό. Αυτό το μήνα θα δώσετε σημασία και στον οικονομικό τομέα αλλά με την όψη Κρόνου Ποσειδώνα προβλέπεται για κάποιους από εσάς ένας παθιασμένος έρωτας που θα έχει γρήγορη και απρόβλεπτη πορεία. Επίσης, θα πάρετε αποφάσεις αυτό το μήνα με τον δικό σας δυναμικό τρόπο και θα κάνετε όνειρα σε ρεαλιστικά πλαίσια.Αυτό γίνεται με το πέρασμα του Άρη στον φιλικό για εσάς Τοξότη. Επίσης, η Αφροδίτη στην Παρθένο, θα σας βοηθήσει κυρίως σε οικονομικά θέματα. Οι επικοινωνία σας θα βελτιωθεί με το πέρασμα του Ερμή στο Σκορπιό και οι κοινωνικές σας συναναστροφές επίσης. Ο μήνας όμως αυτός για εσάς αφορά κυρίως τα οικογενειακά θέματα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάτι πολύ σημαντικό συμβαίνει αυτό το μήνα για εσάς φίλοι μου Παρθένοι. Η Αφροδίτη από τις 3 ως 27 Οκτωβρίου θα είναι στο ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει καινούριος έρωτας, φλερτ, γνωριμίες, ζωντάνια για τους ελεύθερους και συντροφικότητα, βελτίωση της σχέσης, συζητήσεις και θετικές αποφάσεις για τους δεσμευμένους. Ο Κρόνος θα είναι σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από 27/09 ως 25/10 και θα έρθουν για σας προοπτικές θετικές καθώς και πιθανότατα ένας νέος φλογερός έρωτας. Από την άλλη, ο Κρόνος από τις 05/10 θα πορεύεται για δύο χρόνια στο Σκορπιό και αυτό θα σας φέρει κάποιες εντάσεις και θα σας οδηγήσει σε πολλά ερωτηματικά. Προς ώρας μη σας απασχολεί. Οι επιδράσεις αυτού του γεγονότος θα είναι ορατές αργότερα. Τέλος, ο αισθησιασμός σας θα χτυπήσει κόκκινο με την πανσέληνο στον Ταύρο στις 29/10. Κανονίστε μια βραδιά με το ταίρι σας όσοι έχετε σχέση και οι ελεύθεροι βγείτε με φίλες σας και πιθανόν να συναντήσετε αυτό που ψάχνετε.
ΖΥΓΟΣ
Καταρχάς χρόνια πολλά στο πιο ρομαντικό ζώδιο του ζωδιακού που ταλαιπωρήθηκε όσο κανένα τα τελευταία δύο χρόνια. Τα βάσανα όμως σας δίδαξαν πολλά και σας έκαναν πιο ώριμους. Και τώρα που από τις 05/10 και μετά αυτή η περίοδος τελειώνει ονειρεύεστε το μέλλον με έναν πιο ρεαλιστικό τρόπο. Συμβαίνουν κάποια σημαντικά πλανητικά γεγονότα εκτός την απουσία του Κρόνου. Η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο και αυτό σας κάνει να σκέφτεστε και να απομονώνεστε, να κάνετε σενάρια και να αναλύετε όπως ξέρετε καλά να κάνετε εσείς αλλά μετά από αυτό το διάστημα περνά στο δικό σας ζώδιο και εγκαινιάζει μία από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς. Γίνεστε πλέον ακαταμάχητοι και τα προβλήματα με το ταίρι σας λύνονται. Το άλλο σημαντικό είναι η ανάδρομη κίνηση του Δία στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων που μπορεί να φέρει καθυστερήσεις σε σχέδια ή αναβολές. Η κατάσταση αυτή δεν θα είναι τόσο έντονη αλλά θα έχει διάρκεια ως τα τέλη του Ιανουαρίου. Ο Άρης στον Τοξότη θα σαε στρώσει για τα καλά γιατί θα ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας. Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 29/10 σχετίζετε πιο πολύ με τα οικονομικά σας. Δώστε προσοχή. Και πάλι χρόνια πολλά!!!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητοί μου Σκορπιοί, στις 05/10 ο Κρόνος περνάει στο δικό σας ζώδιο. Ο Κρόνος είναι δάσκαλος. Θα περάσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις, από τις οποίες όμως θα βγείτε πιο σοφοί και αυτό μετράει εν τέλει. Όλα θα δοκιμαστούν. Ό,τι αξίζει όμως θα σωθεί. Ο Άρης θα μπει στον Τοξότη, άρα θα πει αντίο σε εσάς και έτσι οι πολλές εντάσεις που σας έφερε επιτέλους θα τελειώσουν. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο (05-28/10) και θα σας κάνει πιο κοινωνικούς, θα φέρει στη ζωή σας νέα πρόσωπα και νέα φλερτ. Ο Άρης στις 7 περνά στον Τοξότη και επηρεάζονται τα οικονομικά σας. Για εσάς ο μήνας κλείνει με μία Πανσέληνο στον Ταύρο(29/10) που θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς. Θα ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας και εκεί θα έρθουν εξελίξεις τις οποίες εσείς θα αντιμετωπίσετε με βάση το συναίσθημα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλά μου Τοξοτάκια, αυτόν το μήνα πολλά θα συμβούν αλλά για εσάς το κυριότερο είναι το πέρασμα του Άρη στο δικό σας ζώδιο. Ο Άρης γενικά σημιουργεί εντάσεις και υπερβολές. Μας κάνει όμως και πιο δυναμικούς και μας κινητοποιεί. Με ελάχιστες αναποδιές αυτό θα κάνει και σε εσάς. Στόχοι αρχίζουν να υλοποιούνται και τίποτα δεν σταματά το εκρηκτικό ταπεραμέντο σας. Το κακό αυτού του μήνα είναι η ανάδρομη πορεία του Δία από τους Διδύμους. Όταν δεν κινείται ορθά ο Δίας, δεν κινούνται ορθά και οι υποθέσεις. Για αυτό και για εσάς, οι καταστάσεις φαίνεται να παγώνουν. Μην το βάζετε κάτω.Ο Κρόνος περνά στον Σκορπιό στις 05/10 και αυτό θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο το παρελθόν σας και να γίνεται ειλικρινής με κάθε κόστος. Τέλος η Αφροδίτη από το Ζυγό στις 28 και η Πανσέληνος στις 29 σας κάνει πιο κοινωνικούς.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ο κυβερνλητης σας Κρόνος εγκαταλείπει το Ζυγό και πορεύεται από τις 05/10 στον Σκορπιό και αυτό για εσάς σημαίνει ειλικρίνεια και αντιμετώπιση καταστάσεων κατα μέτωπο. Όλα θα σωθούν αν αξίζουν να σωθούν. Οι εξελίξεις όμως αυτό το μήνα αφορούν και τον επαγγελματικό σας τομέα. Θα υπάρχουν θετικές καταστάσεις. Ο Ερμής που θα βρίσκεται στον Σκορπιό σχεδόν όλο το μήνα θα σας κάνει κοινωνικούς και θα αυξήσει τις γνωριμίες σας.Η Αφροδίτη, θα βρίσκεται στην Παρθένο και εσείς θα επηρεαστείτε θετικά κυρίως στα επαγγελματικά. Ωστόσο ο Άρης περνά στον Τοξότη στις 07/10 και σας κάνει πιο ερρηστικούς. Προσέξτε τα λόγια σας αλλά και τις πράξεις σας. Η υπομονή είναι πάντα καλός σύμβουλος. Να το θυμάστε όλο το μήνα. Στις 29/10 η Πανσέληνος από τον Ταύρπ κάνει και εσάς όπως και τους Παρθένους ιδιαίτερα αισθησιακούς και ερωτικούς.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αέρινοι Υδροχόοι μου, ο Κρόνος αυτό το μήνα προχωρά στον Σκορπιό και εσείς θα γίνεται ακόμα πιο δυναμικοί και ακόμα πιο αποφασιστικοί. Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε ό,τι και αν θέλετε αρκει να το προσπαθήσετε με υπομονλη. Από την άλλη, ο Δίας θα κινείται από τις 04/10 ανάδρομα στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και αυτό θα σας φέρει αναβολές και καθηστερήσεις στα σχέδια σας τα οποία είναι μάλλον πολλά αυτή την περίοδο. Οι καθυστερήσεις αυτές γίνονται σκόπιμα. Ό,τι και αν έχετε αποφασίσει, πάρτε αυτή την περίοδο ως χρόνο παράτασης και ξανασκεφτείτε το. Ο Άρης στον Τοξότη στις 07/10 θα ενισχύσει τη δυναμική σας φύση. Τα ζητήματα καριέρας θα σας απασχολήσουν και θα προσπαθήσετε να τα λύσετε. Ο μήνας για εσάς θα τελιώσει με την Αφροδίτη στον φιλικό Ζυγο, κάτι το οποίο για σας είναι πολύ θετικό στον τομέα των σχέσεών σας και με την Πανσέλινο στις 29 στον Ταύρο που θα φέρει διλλήματα.
ΙΧΘΥΕΣ
Αγαπητά ψαράκια, ο Κρόνος περνά στις 05/10 στο Σκορπιό και αυτό δίνει πνοή στην ονειροπόλα σας φύση. Νιώθετε σιγουριά για τους στόχους σας και κάνετε τα πάμτα για αυτούς. Ώστόσο τα πράγματα θα είναι λίγο κολλημένα γιατί στις 04/10 ο Δίας θα κινείται ανάδρομα στους Διδύμους και αυτό θα επιβραδύνει τις καταστάσεις. Οι καθυστερήσεις θα διαρκέσουν με μικρή βέβαια ένταση ως και τα τέλη Ιανουαρίου. Ο Άρης περνά στις 07/10 στον Τοξότη και αυτό θα σας επιστλησει την προσοχή στα επαγγελματικά σας, χωρίς να παραμελείται και τον αισθηματικό τομέα. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται ως τα τέλη του μήνα στην Παρθένο και θα σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς αυτό το μήνα.Θα πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις και με την Πανσέληνο στις 29 ο μληνας κλείνει και σας δημιουργελι ισχυρούς δεσμούς με τους φίλους αλλά κυρίως με το ταίρι σας.

Καλό μήνα σε όλους!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review