Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Μαθήματα στριπτίζ βήμα βήμα!

Ποιός άντρας δεν θα ήθελε δώρο έναν αισθησιακό χορό μόνο για εκείνον και ποιά γυναίκα δεν θα ήθελε να του μείνει αξέχαστη όταν το επιχειρήσει; Ένα ζευγάρι οφείλει να ανανεώνει την ερωτική του ζωή για να υπάρχει διάρκεια στη σχέση. Το σεξ είναι ο νούμερο ένα τρόπος για να έρθεις κοντά με το ταίρι σου για αυτό και συγκέντρωσα πολλές πληροφορίες ώστε εσύ να γίνει η πιο σέξυ χορεύτρια από εδώ και πέρα για τις νύχτες του.
Οι κανόνες του στριπτιζ:
1. Φτιάξε ατμόσφερα. Ο φωτισμός πρέπει να είναι χαμηλός και η μουσική αισθησιακή.
2. Ντύσου σαν να είσαι μια επαγγελματίας χορεύτρια. Θύμίσου τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου. Φόρεσε ψιλοτάκουνες μαύρες γόβες, μαύρες ζαρτιέρες, μίνι μαύρη φούστα, λευκό πουκάμισο που βγαίνει εύκολα και φυσικά έντονο μακιγιάζ. Μπορείς να συνοδέψεις το ντύσιμό σου με καπέλο ή φουλάρι και προτείνω τα μαλλιά σου να είναι λυτά. Επίσης, μην ξεχάσεις το άρωμά σου.
3. Βάλε τον καλό σου να κάθεται σε μία καρέκλα και πες του να είναι γυμνός (όταν είναι κανείς γυμνός νιώθει πιο ευάλωτος και εσύ θα νιώθεις η κυρίαρχος του παιχνιδιού. Κάτι που σου είναι απαραίτητο εκείνη την ώρα). Τοποθέτησε μία καρέκλα απέναντι από εκείνον και μπες στον χωρο περπατώντας όπως τα μοντέλα στην πασαρέλα. (Θα έχεις κάνει πολλές φορές πρόβα πριν την κυρίως παράσταση. Είναι απαραίτητο για να εξοικοιωθείς με τις πόζες που σου ταιριάζουν αλλά και για να νιώσεις άνετα με το σώμα σου και την εικόνα που θα έχεις. Κάτι που είναι απαραίτητη προυπόθεση.)
4. Αnd the show begins. 'Ορθια μπροστά του, άρχισε να κουνάς τους γοφούς σου και έπειτα γύρνα του πλάτη. Άρχισε κουνώντας και τους ώμους σου σε αναλογία με την κίνηση των γοφών και ξεκούμπωσε το πουκάμισο. Παράλληλα, μπορείς να γυρίζεις και να τον κοιτάς με πονηρό βλέμα πίσω από τον ώμο.
5. Κάνε ένα βήμα προς αυτόν και κάνε βόλτα γύρω του χορεύοντας και έπειτα γύρνα ξανά πλάτη. Σκύψε προς τα μπροστά με τα πόδια σου τεντωμένα ώστε να τονίζονται οι γοφοί σου και συνέχισε να χορεύεις αισθησιακά ενώ είσαι γυρισμένη πλάτη. Χορεύοντας κατέβασε τη φούστα. Γύρνα μπροστά και βγες από τη φούστα με χάρη αλλά και με προσοχή γιατί σε αυτό το σημείο γίνονται οι πιο πολλές και οι πιο θεαματικές πτώσεις. Αν δεν μπορείς φρόντισε να έχεις βγάλει τις γόβες σου με τσαχπινιά πιο πριν.
6.Ανασηκώνεις την γάμπα σου και πιάσε το τακούνι της γόβας και άσε το παπούτσι να πέσει ήρεμα στο έδαφος.
7.Γύρνα ξανά πλάτη και σκύψε ξανά μπροστά. Μετά ξεκούμπωσε χορεύοντας το σουτιέν σου και άστο να πέσει στο πάτωμα.
8.Τώρα, βάλε το ένα πόδι σου πάνω στην καρέκλα και άρχισε να κατεβάζεις τις κάλτσες αργά και με τα δύο σου χέρια. Κάνε το ίδιο και με το άλλο πόδι.
9.Έχεις μείνει μόνο με το μικροσκοπικό (εννοείται) εσώρουχο. Τώρα αυτός δεν θα κρατιέται. Δείξε αυτοσυγράτηση. Θα του τρέχουν τα σάλια εσύ όμως κυρία. Δεν θα τον αφήνεις και θα απομακρυνθείς λίγο από δίπλα του δίνοντας του χρόνο να σε θαυμάσει και να σε ποθήσει πριν σε αποκτήσει. Ξάπλωσε στο έδαφος και βγάλε το εσώρουχο. Με την γνωστή κίνηση <<έλα εδώ>>, δείξτου πως τον αφήνεις να σε αγγίξει.
10. Τη συνέχεια μπορείς να τη φανταστείς. Καλή επιτυχία. Και να θυμάσαι πως πρέπει να κάνεις πρόβες, πρέπει να ξεχάσεις τις ανασφάλειές  σου και πρέπει να ξεχάσεις κάθε αναστολή. Σκέψου τον εαυτό σου ως μια σέξυ επαγγελματία και κάνε το στριπτίζ σου αξέχαστο.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review