Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν ο πρώην ξαναχτυπά...


Τον γνώρισες, τον ερωτεύτηκες, πέρασες μαζί του ακαταμάχητες στιγμές φλογερού πάθους και τέλος, απέμειναν μόνο οι στάχτες της σχέσης αυτής. Και εκεί που μαζεύεις ένα ένα τα κομμάτια σου και προσπαθείς να τον ξεπεράσεις επικρινοντάς τον με τις φίλες σου, απομυθοποιώντας τον και φλερτάροντας ξανά, ο συνήθης ύποπτος ξαναχτυπά και επιδιώκει να γίνει από πρώην... νυν!
Οι τρόποι του πρώην, είναι πολλοί. Όποιον και αν ακολουθήσει ο δικός σου, ο στόχος θα είναι πάντοτε ο ίδιος: να πέσεις ξανά στην αγκαλιά του. Και εσύ θα σκέφτεσαι πάντα το ίδιο: αν αυτή τη φορά χειριστώ αλλιώς τις καταστάσεις; Πολύ πιθανόν, η λογική σου να πάει περίπατο και να δοκιμάσεις να ξαναγεννήσεις την σχέση σας από τις στάχτες, να δικαιολογήσεις το αναίσθητο γουρούνι στις κολλητές σου και όλοι οι υπόλοιποι άντρες που φλέρταρες να είναι τώρα με απόλυτη βεβαιότητα εντελώς ασήμαντοι αφού είσαι με τον Έναν. Και μετά από δύο εβδομάδες συνήθως, αφού υποκριθείς για λίγο τη δύσκολη( έτσι, για τους τύπους) θα κοιμάσαι στην αγκαλιά του και όλα τα προηγούμενα θα μοιάζουν με μια δοκιμασία του μεγάλου ερωτά σας. Τέλος, θα ξυπνήσεις.
Όταν ξυπνήσεις θα καταλάβεις πως ο ίδιος απόλυτα εκνευριστικός λόγος που σας χώρισε, είναι αυτός που και πάλι δεν αντέχεις. Δεν υπάρχει <<αυτή η διαφορετική φορά>> . Τα προβλήματα παραμένουν ίδια όσες φορές και αν ακολουθήσουν. Η ασυμβατότητα που κάποτε σας χώρισε θα σας χωρίσει ξανά και αυτή τη φορά τα χαλάσματα θα είναι τεραστίων διαστάσεων. Όταν ξυπνάς καταλαβαίνεις πως αν μια κατάσταση οδηγείται σε τέλμα μία φορά, με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθεί σε τέλμα απεριόριστες φορές. Και ο εαυτός σου θα σου μοιάζει με συγκρουόμενα αυτοκινητάκια που είναι βέβαιο πως άκολουθούν λάθος πορεία, αλλά επιμένουν. Μην καις λοιπόν τα όνειρά σου και μην χαραμίζεις τον εαυτό σου σε καταδικασμένες ιστορίες. Οι πρώην μας είναι δάσκαλοι, είναι εμπειρία, είναι ιστορία για εμάς και εκεί πρέπει να τους αφήσουμε. Στο παρελθόν. Πάρε διδάγματα και γίνε πιο σοφή για την επόμενη σχέση σου.
Υπάρχει όμως και η περίπτωση, ο πρώην σου να αποτελέσει τον καλύτερο νυν και αυτό γιατί καθένας από σας θα έχει μάθει από τα λάθη του και δικαιούστε να κάνετε μια προσπάθεια. Αυτά όμως είναι πολύ σπάνιες ιστορίες και μου θυμίζουν μάλλον παραμύθια... Είναι αυτός ο άντρας του παραμυθιού σου;
 
Ama Lia

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kali arxi amalia mou...einai polu wraio

femaleswayamalia είπε...

ευχαριστω παρα πολυ!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review