Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΥΚΛΕΣ και το χειμώνα!!!

Το καλοκαίρι τέλειωσε. Συνήθως στις διακοπές και μετά παραδινόμαστε στα γλυκίσματα και στο fast food.Άλλωστε, στερηθήκαμε πολλά για να χάσουμε γρήγορα τα περιττά κιλά πριν την εμφάνισή μας στην παραλία. Η ιστορία είναι γνωστή. Στερητική δίαιτα, περίοδος λαιμαργίας, απογοήτευση και ενοχές, στερητική δίαιτα και ξανά από την αρχή. Σιγά σιγά το ηλιοκαμένο μας σέξι δέρμα δίνει τη θέση του στο άσπρο χρώμα του χειμώνα και οι ατέλειες εμφανίζονται ξανά. Για τις γνωστές λακουβίτσες μιλάω που και εσύ απεχθάνεσαι. Και βέβαια, με τις συνεχείς αυξομειώσεις βάρους και την ασταθή συμπεριφορά μας απέναντι στο σώμα μας, εμφανίζονται και ραγάδες, και το δέρμα μας χάνει την λεία όψη του και γενικά αντί να κάνουμε καλό στο σώμα μας, του κάνουμε κακό.
Εγώ προτείνω φέτος να δώσουμε μία υπόσχεση στον εαυτό μας, με το ξεκίνημα του φθινοπώρου. Να αγαπήσουμε το σώμα μας και να του φερόμαστε όπως πρέπει γιατί το αξίζουμε! Για να μην τρέχουμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα την άνοιξη.Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, τον περιποιείται  όλες τις εποχές του χρόνου! Αυτό θα γίνει σε τρία απλά βήματα. Και είναι απλά γιατί θα χουμε μπροστά μας πολύ χρόνο και γιατί θα έχουμε παρέα η μία την άλλη.
1.Διατροφή.
2.Άσκηση.
3.Περιποίηση.
Για αυτά θα μιλάμε όλο το χρόνο και θέλω να με ρωτάτε και να μου προτείνετε και εσείς πράγματα γιατί μαζί θα τα καταφέρουμε καλύτερα!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review