Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Δέρμα με τέλεια όψη... ΤΩΡΑ!!!

Το καλοκαίρι τέλειωσε και η αλήθεια είναι πως η γκαρνταρόμπα μας αλλάζει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να παραιτηθούμε και να μην φροντίζουμε το σώμα μας. Η περιποίηση είναι απαραίτητη όλο το χρόνο. Το υπέροχο μαυρισμένο μας και αψεγάδιαστο σχεδόν δέρμα αρχίζει να χάνει την καλοκαιρινή του όψη και όσο προχωράμε στο χειμώνα τόσο η κατάσταση χειροτερεύει. Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω όμως.
Εννοείται πως η άσκηση και η διατροφή έχουν πρωτεύοντα ρόλο στο να εξαφανιστεί η όψη φλοιού πορτοκαλιού από το δέρμα μας. Έλα όμως που εμείς το χειμώνα, κάτι το κρύο, κάτι η παρέα στο σπίτι, το ρίχνουμε στις πίτσες και στο ποτό και φτάνουμε την άνοιξη σε μία κατάσταση κρίσης. Προσπαθούμε να χάσουμε ό,τι μπορούμε, από όποιο σημείο μπορούμε, με όποιον τρόπο μπορούμε, όσο το δυνατόν περισσότερο μπορούμε. Για να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο, προτείνω να κάνουμε το χειμώνα το ελάχιστο δυνατόν. Τουλάχιστον να αφήνουμε τις κρέμες μας, να φροντίζουν το σώμα μας για να μην φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο. Προτείνω κάποιες οι οποίες είναι και αποτελεσματικές και οικονομικές. Είναι της AVON.
 
SOLUTIONS CELLU-DEFY ΜΕ ΣΥΜΠΛΟΚΟ STARFRUIT ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΚΑΣΑ ΣΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ.
Διεγείρει τόσο αποτελεσματικά το δέρμα και με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται τρεις φορές περισσότερη απώλεια λίπους. Είναι μια πολύ καλή λύση για το χειμώνα γιατί θα φροντίσει ώστε να μην γεμίσει το σώμα μας με το τοπικό λίπος που συσσωρεύεται και δημιουργεί την κυτταρίτιδα.




Solutions Cellu-Sculpt ΜΕ ΣΠΠΟΡΟΥΣ  PERILLA.
ΧΑAΣΕ ΕΩS ΚΑΙ 2.5 ΕΚΑΣΟTΣΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΗΡΟ.


Η κρέμα αυτή είναι πραγματικά τέλεια για όσες θέλουν να χάσουν και πόντους. Μπορείς να χάσεις έως και 2,5 εκατοστά από κάθε μηρό μέσα σε ένα μήνα. Εκτός από αυτό το άρωμά της και η αίσθηση που αφήνει στο δέρμα είναι απίστευτη.

Solutions Cellu-Sculpt 3x ΜΕ ΕΚΧΤΛΙΣΜΑΣΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ.

Ξέρουμε όλες μας πόσο καλό κάνει το μασάζ στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.Ωστόσο, καμιά μας δεν κάνει μασάζ στον εαυτό της παρόλο που κάνει πολύ καλό. Η συγκεκριμένη κρέμα που προτείνουμε, βοηθά από μόνη της στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας αλλά σε συνδυασμό με τη συσκευή μασάζ που δίνει δώρο τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Solutions Strechmark 24 ΜΕ ΕΚΧΤΛΙΣΜΑΤΑ ΚΟΚΚΩΝ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ. ΑΓΩΓΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΡΑΓΑΔΩΝ.

Με όλες αυτές τις αυξομειώσεις βάρους το δέρμα μας μπορεί να έχει αποκτήσει τις γνωστές κόκκινες γραμμούλες. Ειδικά τώρα που υποχωρεί το μαύρισμα, φαίνονται πάρα πολύ. Τη συγκεκριμένη αγωγή τη θεωρώ απαραίτητη για την περιποίηση του σώματός μας. ΄Το κόκκινο χρώμα από τον πρώτα κι όλας μήνα μειώνεται και με την καθημερι΄νή χρήση του προϊόντος οι ραγάδες εξαφανίζονται εντελώς!!!
Η σειρά solutions  περιλαμβάνει και άλλες κρέμες και όλες είναι πραγματικά σε πολύ καλή τιμή. Και αυτό είναι που με κέρδισε κυρίως. Εκτός από αποτελεσματικές είναι και οικονομικές. Εγώ [προτιμώ αυτή με την συσκευή μασάζ καθώς βοηθά και στην απώλεια πόντων, στην μείωση της κυτταρίτιδας αλλά έχει δώρο και τη συσκευή μασάζ. Και όλα αυτά είναι κάτι λιγότερο από 10 ευρώ. Αυτή θα επιλέξω για το χειμώνα, μιας και την είχα δοκιμάσει το καλοκαίρι και ήταν τέλεια! Και η τιμή σε σχέση με το καλοκαίρι έχει μειωθεί αρκετά.
Όλες αυτές οι κρέμες είναι πιο δραστικές αν τις βοηθήσουμε με τον υγιεινό τρόπο ζωής μας... Περιληπτικά θα αναφέρω ορισμένα do's and dont's για να φτιάξουμε το σώμα τον ονείρων μας με άνεση ως το επόμενο καλοκαίρι.
DO'S:
1. άσκηση
2. πολύ νερό
3. φρούτα και λαχανικά
4. λευκό κρέας και ψάρι
5.κρέμες
DONT'S:
1.λίπη
2.αναψυκτικά και ποτό
3.καθιστική ζωή
4.τσιγάρο
5.πολύ αλάτι στο φαγητό

Όλα αυτά όμως θα τα πούμε και πιο αναλυτικά στο μέλλον... Όμορφο χειμώνα κορίτσια!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review