Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Εσύ τι τύπος single είσαι?


1. Η ελεύθερη και ωραία. Είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Δεν κάνεις σχέση όχι γιατί κανένας δεν σε προσέχει αλλά γιατί είσαι επιλεκτική και ξέρεις τι ζητάς. Βάζεις τον εαυτό σου σε υψηλή κλίμακα και για αυτό ίσως δεν βρίσκεις κάποιον που να ανταπεξέρχεται στα στάνταρ σου. Φλερτάρεις αλλά ξέρεις τα όρια του παιχνιδιού. Δεν σπαταλιέσαι σε εφήμερες καταστάσεις αλλά προχωράς τη ζωή σου βάζοντας σε αυτή μόνο πράγματα αλλά και πρόσωπα που θεωρείς ότι το αξίζουν.
TIP: Καταρχάς μπράβο σου. Να συνεχίσεις να πιστεύεις στον εαυτό σου και να είσαι επιλεκτική. Προσοχή όμως. Κανείς δεν είναι τέλειος. Μην ψάχνεις να βρεις κάποιον αψεγάδιαστο. Βρες κάποιον του οποίου τα ελαττώματα απλά δεν θα σε ενοχλούν τόσο. Μην έχεις πολύ ψηλά τη μύτη γιατί μπορεί να καταλήξεις στο ράφι χωρίς καν να το καταλάβεις.
2.Η ελεύθερη... πτώση. Είσαι πολύ γλυκιά κοπέλα και περιμένεις να βρεις κάποιον που θα μπορέσει να δει σε σένα παραπάνω πράγματα. Ωστόσο, δοκιμάζεις πολλούς συντρόφους με την ελπίδα ότι κάποιος θα σου δείξει ενδιαφέρον. Αυτό όμως δεν λειτουργεί και στην ουσία είσαι μόνιμα ελεύθερη.
TIP:  Όταν αποκτούμε κάτι εύκολα και γρήγορα, δεν το εκτιμάμε. Επίσης, όλο το παιχνίδι της διεκδίκησης λείπει και αυτό κάνει τον άλλον να χάσει το ενδιαφέρον του αμέσως ακόμα και αν είσαι <<φωτιά>> στο κρεβάτι. Για αυτό σε συμβουλεύω να αγαπήσεις τον εαυτό σου πιο πολύ και να καταλάβεις πως στο κρεβάτι σου αξίζει να είναι κάποιος που θα παλέψει για αυτό.
3.Η ελεύθερη Πηνελόπη: Είσαι ρομαντική, συναισθηματική, μάλλον πιστεύεις στα παραμύθια και στον ένα και μοναδικό έρωτα, τον οποίο έχασες. Είσαι ελεύθερη γιατί περιμένεις τον πρώην σου ή τον φανταστικό πρίγκηπα. Έτσι απορρίπτεις τους <<μνηστήρες>> και παίρνεις άξια την ονομασία Πηνελόπη. Αν κάνεις κάτι με κάποιον άλλον, είναι ή για να ξεπεράσεις τον Έναν ή γιατί πιστεύεις πως <<αυτός είναι>>.
TIP: Είναι πολύ ωραία τα παραμύθια. Και εμένα μου αρέσουν. Αλλά δεν νομίζεις πως δίνεις παραπάνω αξία στον πρώην ή στον φανταστικό Κύριο από ότι δίνεις στον εαυτό σου; Δεν είναι άδικο; Κανένας δεν αξίζει να βάζεις τη ζωή σου στο pause, ούτε να ταξίδεύεις μπροστά-πίσω. Η ζωή είναι το play  και το πιο ωραίο παιχνίδι σε περιμένει. Αν είναι γραφτό να έρθει ο πρίγκηπάς σου, θα έρθει και να είσαι σίγουρη πως αν πραγματικά είναι Αυτός τίποτα δεν θα τον εμποδίσει από το να είστε μαζί.
4. Η ελεύθερη πολιορκημένη: Είσαι τόσο δεμένη με την δουλειά σου, τις υποχρεώσεις σου, τις παρέες σου και τις επιλογές που αυτή τη στιγμή στη δικιά σου ζωή είναι πολλές, που δεν έχεις χώρο για τίποτα άλλο. Είσαι τύπος του προγράμματος και ακόμα και ο έρωτας που είναι κάτι το ξαφνικό, σε αγχώνει.
TIP: Χαλάρωσε. Κάποια πράγματα δεν προγραμματίζονται. Μην επιμένεις να βάζεις κανόνες στη ζωή σου και να την οργανώνεις τόσο πολύ γιατί χάνει τη γλύκα της με αυτό τον τρόπο. Δέξου το απρόοπτο, βγες, διασκέδασε. Η ζωή δεν είναι μόνο υποχρεώσεις, είναι και επιθυμίες. Δεν είναι μόνο στόχοι είναι και όνειρα, δεν είναι μόνο προγραμματισμένη είναι και αυθόρμητη. Έτσι αποκτά ποικιλία και εν τέλει αξία.
5. Η ελεύθερη ντομάτα: Εσύ είσαι γλυκιά, τρυφερή αλλά και ντροπαλή. Δεν νιώθεις άνετα με τα αγόρια και όταν κάποιος σε πλησιάζει κοκκινίζεις, τραυλίζεις και τα χάνεις. Θα ήθελες να νιώσεις πιο άνετα αλλά σου φαίνεται ακατόρθωτο. Νομίζεις πως απλά <<δεν το 'χεις>>.
TIP: Τα αγόρια είναι τα πιο απλά πλάσματα αυτού του κόσμου. Να τους λες ό,τι σκέφτεσαι. Και κοτσάνα να πεις είναι τόσο βλακώδη όντα που δεν θα το καταλάβουν και πιθανόν να νομίζουν πως πουλάς και πνεύμα. Χαλάρωσε λοιπόν και άρχισε να βγαίνεις με φίλες σου και να μιλάς πιο πολύ, να κάνεις απλά παρέα με αγόρια ώστε να νιώσεις οικειότητα με το αντίθετο φύλο και όλα θα έρθουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review