Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Καν 'τη δικιά σου σε πέντε βήματα!!!

Για να κάνεις μια γυναίκα δικιά σου δεν χρειάζεται να είσαι τίποτα παραπάνω από ευγενικός και έξυπνος. Επίσης, δεν χρειάζεται να φοβάσαι τo άκυρο. Αν εκπέμπεις αυτοπεποίθηση μπορείς να έχεις ό,τι και αν θελήσεις, ακολουθώντας πέντε απλά βήματα:
1.Με την πρώτη ματιά. Δεν θα την κοιτάς και θα την <<τρως>> με τα μάτια σου γιατί με αυτό τον τρόπο το πολύ πολύ να την κάνεις να νιώθει άβολα, αμήχανα ή ότι είσαι κάποιος απελπισμένος. Αν την βλέπεις να αρχίσει να σε αναζητάει με τα μάτια της, τότε σημαίνει πως σου άναψε το πράσινο φως. Αλλιώς, δεν έχει νόημα. Μην κάνεις καν την προσπάθεια.
2.Η γνωριμία.Λίγες γυναικες είναι αρκετά τολμηρές για να σε πλησιάσουν. Και επειδή εσύ είσαι το αρσενικό πρέπει να πας να της μιλήσεις. Προσοχή: η χειραψία σου πρέπει να δηλώνει σιγουριά. Το χέρι σου δεν πρέπει να είναι ιδρωμένο και πρέπει να την πιάσεις δυνατά(δεν εννοώ να της βγάλεις το χέρι όμως.). 
3. Το παιχνίδι.Η πρώτη γνωριμία έγινε και τώρα εκείνη θα προσπαθεί να αναλύσει τη συμπεριφορά σου, να βρει κοινά σημεία επαφής και να καταλάβει αν έχετε χημεία. Και εσύ πρέπει να ερεθίσεις το σημείο κλειδί του σώματός της που δεν είναι άλλο από το μυαλό της. Θα πρέπει να την ακολουθείς και δεν εννοώ μόνο την στάση του σώματός σου αλλά και το ύφος σου. Ακολούθησε το ύφος της και ανταποκρίσου σε αυτό. Επίσης, προτίμησε να μην μιλάς όσο να ακούς. Και πάνω από όλα να εκδηλώνεις ενδιαφέρον σε ό,τι και αν πει και να δείχνεις ενθουσιασμένος και πάνω από όλα συγκεντρωμένος.Αν δεις πως δεν σου αρέσει μην προχωράς στο βήμα 4. 
4.Η πρόταση. Καθ' όλη τη διάρκεια της συζήτησης, μπορείς να την αγγίζεις διακριτικά, χωρίς χυδαιότητα βέβαια. Δηλαδή μπορείς να την ακουμπάς στον ώμο η για λίγο στη μέση. Πρόσεξε όμως μην ξεπεράσεις τα όρια. Θα γελάς αν γελάει και αυτή και κάπως έτσι θα έχει ήδη σπάσει ο πάγος. Είναι απαραίτητο, ότι θα την έχεις κεράσει ένα ποτό. Η τσιγκουνιά είναι ένα από τα εφτά θανάσιμα λάθη που μπορείς να κάνεις όταν απευθύνεσαι σε μια γυναίκα. Στη συνέχεια, μπορείς να της κάνεις την πρόταση να την πας εσύ σπίτι. Θα δεχτεί σίγουρα.
5.Ι 'm all in.Πριν φτάσετε, θα της έχεις ζητήσει τον αριθμό της, αν πραγματικά σου αρέσει. Και όταν θα είστε έξω από το σπίτι μπορείς να την φιλήσεις στον ώμο (είναι πολύ σέξι κίνηση) ή στο λαιμό αφού την κοιτάξεις έντονα και αν δεις πως δεν απομακρύνεται τότε προχωράς σε κανονικό φιλί. Αν σου προτείνει να ανέβεις σπίτι της θα το κάνεις και τη συνέχεια φυσικά την ξέρεις. Αν δεν σου το προτείνει σε καμιά περίπτωση δεν της το προτείνεις εσύ. Αυτό δεν δηλώνει πως είσαι gay, δηλώνει πως είσαι ευγενικός και ξέρεις να τη σέβεσαι. Κάτι που θα το εκτιμήσει. Και αν δεν θα την έχεις δίπλα σου αυτό το βράδυ θα την έχεις σίγουρα ένα από τα επόμενα. 
Καλή επιτυχία και μην ξεχνάς, οι γυναίκες είναι πολύπλοκα όντα, αλλά αν μπεις στη διαδικασία να τις καταλάβεις τότε θα τις έχεις κερδίσει για πάντα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review