Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Γίνε ο τέλειος άντρας σε 5 μόνο βήματα!

Οι γυναίκες δεν είναι τόσο πολύπλοκα όντα όσο νομίζεις. Νομίζω πως μας έχεις παρεξηγήσει. Αν θέλεις να την κρατήσεις για πάντα δίπλα σου και να αποφύγεις την γκρίνια που πολλές φορές σε κουράζει πρέπει απλά να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.
1. Μάθε να ακούς. Παραπονιέται πως δεν την καταλαβαίνεις και όσο και αν την χαρακτηρίζεις άδικη, έχει όλα τα δίκια με το μέρος της. Και ναι μπορεί το γυναικείο μυαλό να τρέχει σε πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά οι γυναίκες δεν μπορούν να κρατήσουν τίποτα μέσα τους. Τελικά θα εκφραστούν ακόμα και αν η αρχική απάντηση είναι το κλασσικό <<τίποτα>>. Για αυτό όταν σου μιλάει ή όταν τσακωνόσαστε εσύ πρέπει να ακούς κάθε φράση της. Δεν θα ακούς για να απαντήσεις, θα ακούς για να καταλάβεις. Και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχεις αποκρυπτογραφήσει κάθε της λέξη.
2.Να είσαι ευγενικός με αυτή και το περιβάλλον της. Είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να τη σέβεσαι αυτή και τον κοινωνικό της περίγυρο. Να προσέχεις ώστε να μην την προσβάλλεις ούτε όταν είστε οι δυο σας αλλά ούτε και μπροστά σε τρίτους. Επίσης να είσαι τυπικός όσον αφορά τις κοινωνικές υποχρεώσεις που έχετε από κοινού σαν ζευγάρι.. Μπορεί εσύ σαν άντρας να τα θεωρείς όλα αυτά ασήμαντα, αλλά κάθε γυναίκα τα θεωρεί απαραίτητα.
3.Να της αφιερώνεις ποιοτικό χρόνο. Να κάνετε μαζί δραστηριότητες. Να μην ρουτινιάζετε και να ανανεώνετε συνεχώς την καθημερινότητά σας. Δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνετε κάθε εβδομάδα ταξίδια. Μπορείς να της προτείνεις να κάνετε μια βόλτα και να περπατήσετε μαζί ή ένα καφές με ένα φιλικό ζευγάρι. Είναι κάτι τόσο απλό. Μην αδρανείς άλλο. Πραγματικά θα το εκτιμήσει.
4. Να την αποδέχεσαι όπως είναι. Βέβαια όλοι έχουμε ελαττώματα. Και η δικιά σου κοπέλα έχει σίγουρα. Και κάποιες φορές ίσως πραγματικά σε ενοχλούν. Το κλειδί εδώ είναι η συζήτηση. Μπορείς να της πεις με κομψό τρόπο ότι κάποια πράγματα πάνω της σε ενοχλούν. Της το λες επειδή θέλεις να συνεχίσετε να είστε μαζί. Δεν είναι παρατήρηση αλλά ενδιαφέρον για τη σχέση σας. Αυτό να το τονίσεις.
5.Και πολύ σημαντικό. Θέλουμε από εσάς να εκφράζεστε. Το ύφος σου το σοβαρό και ο λιγομίλητος τρόπος που έχεις όταν μουλαρώνεις είναι κάτι που δεν αντέχεται. Εξέφρασε όσα νιώθεις και μάθε να συζητάς. Ο διάλογος είναι το α και το ω ώστε να διατηρηθεί μια σχέση. Μην είσαι εγωιστής, μην είσαι ξεροκέφαλος και απλά γίνε πιο διαλλακτικός.
Αυτά ήταν όλα. Τόσο δύσκολο είναι;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review