Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ποιές γυναίκες τελικά προτιμούν οι άνδρες;

Όλοι έχουμε ακούσει πως οι άντρες προτιμούν τις σέξυ ξανθιές. Άλλοι λένε πως οι άντρες προτιμούν τις φλογερές κοκκινομάλλες και άλλοι επιμένουν πως προτιμούν τις μυστηριώδεις μελαχρινές. Άλλοι λένε πως προτιμούν τις σέξυ σαραντάρες που είναι ο ορισμός της <<m.i.l.f.>> γυναίκας. Κάποιοι λένε πως επιλέγουν τις έμπειρες και άλλοι τις εντελώς άβγαλτες. Ποιές γυναίκες όμως πραγματικά  κερδίζουν το αντίθετο φύλο;
Η απάντηση θα σε εκπλήξει αλλά είναι και η πιο αυτονόητη. Οι άντρες προτιμούν τις έξυπνες γυναίκες. Αυτό που πραγματικά ιντριγκάρει έναν άντρα είναι το μυαλό σου το οποίο βέβαια πρέπει να ξέρεις να το χρησιμοποιείς σωτσά.
1. Να είσαι συζητήσιμη αλλά και ετοιμόλογη. Πρέπει να ξέρεις να χειρίζεσαι σωστά το λόγο γιατί η φωνή μας είναι η έκφραση των σκέψεών μας άρα και του μυαλού μας. Μάθε λοιπόν πριν μιλήσεις να σκέφτεσαι.
2. Κάνε σωστές επιλογές. Μια γυναίκα με σωστές επιλογές και προσωπική ζωή είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από μια άλλη που δεν έχει κάτι ενδιαφέρον να κάνει στη ζωή της και απλά ζει την καθημερινότητα. Αν καταλάβει πως είσαι αρκετά έξυπνη για να επιλέγεις τις δραστηριότητές σου, τον τρόπο ζωής σου, τα θέματα που αφορούν την καριέρα σου τότε θα θέλει να περάσει το τεστ και να τον επιλέξεις και αυτόν. Είναι πρόκληση για εκείνον.
3. Μην γίνεσαι ρεζίλι. Ξέρω πόσο ωραίο είναι ξεφεύγεις από τα όρια του πρέπει αλλά αν θέλεις να λέγεσαι έξυπνη οι πράξεις σου δεν πρέπει να δείχνουν το αντίθετο. Μην πίνεις μέχρι τελικής πτώσεως και μετά δεν ξέρεις τι κάνεις, μην βγαίνεις στο δρόμο φωνάζοντας και γελώντας σαν τρελή με τη κολλητή σου, σε μια παρέα μάθε να στέκεσαι.
4. Μην γίνεσαι παρανοϊκή και μην παραφράζεις τα λεγόμενά του παίρνοντας μια λέξη του και κάνοντάς τη σενάριο.Αν θες να λέγεσαι έξυπνη δεν μπορείς παράλληλα να λέγεσαι και τρελή, φαντασιόπληκτη, φαντασμένη. Μην κάνεις υποθέσεις που δεν μπορούν να ευσταθούν, μην ζηλεύεις έξω από τα πλαίσια του λογικού, μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες από εκείνον και τους άλλους και μην δείχνεις πως έχεις μια εξωπραγματική εικόνα για την εξωτερική σου εμφάνιση ή το χαρακτήρα σου. Να είσαι αντικειμενική λοιπόν.
5.Να έχεις σωστή κρίση για όσα συμβαίνουν γύρω σου. Έξυπνος άνθρωπος χωρίς κριτική ικανότητα δεν υφίσταται. Να έχεις άποψη τεκμηριωμένη για την επικαιρότητα. Είναι κάτι που οι περισσότερες γυναίκες το παραβλέπουν μιας και όταν ακούν επικαιρότητα σκέφτονται μόνο τη μόδα και τον κίτρινο τύπο. Αν είσαι ενημερωμένη για την πολιτική ή την οικονομία πραγματικά θα του τραβήξεις την προσοχή.(και για τα αθλητικά αν μπορείς ακόμα. Αν μπορείς. Δεν θέλω να σου βάζω δύσκολα)
Εξυπνάδα λοιπόν επιζητούν οι άντρες. Λένε πως ζητάμε αυτό που μας λείπει... Τυχαίο βρε κορίτσια;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review