Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΖΥΓΟΣ:όσα θέλεις να ξέρεις!!!

Ο Ζυγός είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο του ζωδιακού καθώς και το πιο καλαίσθητο. Ο κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη που του δίνει ένα ιδιαίτερο στυλ. Το χρώμα του Ζυγού είναι το ροζ και το σύμβολό του η ζυγαριά. Είναι ζώδιο του αέρα και η λέξη που θα μπορούσαμε να πούμε πως τον χαρακτηρίζει είναι η ισορροπία. Εξωτερικό χαρακτηριστικό ενός Ζυγού είναι το χαμόγελο ενώ το σημείο που είναι ευαίσθητο πάνω του είναι τα νεφρά.
Ένας Ζυγός δίνει μεγάλη σημασία στις σχέσεις του και στην αρμονία που θέλει να έχουν. Μισεί τους καβγάδες και θέλει να βρίσκεται σε ένα ήρεμο περιβάλλον. Δεν του αρέσει να παίρνει σαφή θέση σε έναν καβγά καθώς δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι κανενός. Είναι διπλωμάτης και φροντίζει να διατηρεί άψογες επαφές με όλους. Ένας από τους χειρότερούς του φόβους είναι η μοναξιά.
Ένα άλλο γνώρισμα του Ζυγού είναι η κοινωνικότητα. Σαν ζώδιο του αέρα και σαν παιδί της Αφροδίτης, λατρεύει να συναναστρέφεται με πολλούς ανθρώπους, του αρέσουν οι εκδηλώσεις σε δημόσιους χώρους, πάντα τον βρίσκεις με παρέα και συνήθως τρελαίνεται να τραβά την προσοχή και να αποτελεί το επίκεντρο.Θα τον πετύχεις σε γκαλερί τέχνης, σε μουσεία και σε άλλα κουλτουριάρικα μέρη. Έχει απόψεις για πολλά θέματα και μαζί του μπορείς να συζητήσεις τα πάντα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνει στα φιλοσοφικά ζητήματα και σε ότι του μοιάζει πιο <<ανώτερο>>. Το μυαλό του Ζυγού στροφάρει σε μεγάλες ταχύτητες ειδικά όταν διακυβεύονται οι σχέσεις του. Έχει πολύ λεπτούς τρόπους και με αυτό το μέσο ξέρει να κρατά αυτό που θέλει και να το κερδίζει.
Μισεί καθετί που θεωρείται ξεπερασμένο και καθετί που θα μπορούσε να χαλάσει την εικόνα του. Λατρεύει τα εστιατόρια και το καλό φαγητό και αν θες να κατακτήσεις ένα Ζυγό πρέπει να έχεις πολύ λεπτούς τρόπους, να είσαι κοινωνικός, να μπορείς να σταθείς δίπλα του, να έχεις κουλτούρα και πάνω από όλα να έχετε καλή επικοινωνία. Για ένα Ζυγό η επικοινωνία στη σχέση είναι το α και το ω. Αν θες να τον κρατήσεις, πρέπει να έχεις πάνω από όλα υπομονή και να μην του χαλάς το παραμύθι που σίγουρα θα έχει δημιουργήσει, σαν παιδί της Αφροδίτης.Σαν ζώδιο του αέρα έχει ανάγκη να μην του τον στερείς. Μην τον καταπιέσεις γιατί αν νιώσει πως του στερείς την αυτονομία του μπορεί να φύγει χωρίς να το καταλάβεις.
Ελαττώματα του Ζυγού είναι η αναποφασιστικότητά του, η υπερβολική περιποίηση προς τον εαυτό του, η κουλτούρα που έχει που πολλές φορές δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς, κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να δείξει, η υπερβολική ανάγκη του για συντροφικότητα (σε βαθμό που σπάνια είναι ελεύθερος, χωρίς ταίρι), το ότι δεν μπορεί να χαλάει το χατίρι των άλλων και αυτό μπορεί να τον κάνει θύμα. 
Τα ταιριάσματα του Ζυγού είναι με Δίδυμο και  Υδροχόο καθώς είναι ζώδια του αέρα και αναπτύσσουν ιδιαίτερα πνευματικές σχέσεις μεταξύ τους, βασισμένες στην επικοινωνία. Για αυτούς μερικές φορές οι λέξεις είναι περιττές.Τους αρέσει να συναναστρέφονται με άλλους ανθρώπους και ο ένας ξέρει να σέβεται τον προσωπικό χώρο του άλλου.Εκτός από ζευγάρι είναι και φίλοι. Ειδικά η σχέση του Ζυγού με τον Δίδυμο αλλά και με τον Υδροχόο μπορεί να γίνει σχέση ζωής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to kalitero zwdio!!!!!!

femaleswayamalia είπε...

symfwnw apoluta!!!! oxi epeidh eimai egw... alla einai!! xaxa

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review