Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Πως φέρεται όταν από εσένα θέλει μόνο σεξ!

 
Άντρες... θεωρούν ότι επιτρέπεται να είναι πολυμίξερ του σεξ και να παίρνουν στη μηχανή τους όποιο θηλυκό επιθυμούν. Και παρόλο που οι γυναίκες έχουν τη φήμη ότι είναι πονηρές και πετυχαίνουν ύπουλα τους στόχους τους, σήμερα οι άντρες παίρνουν τα πρωτεία και σε αυτό το κακό. Πως θα καταλάβεις όμως ποιον πρέπει να αποφύγεις;
Λάκης ο γλυκούλης:
Το αρσενικό αυτό θέλει να δείχνει πως είναι ένα παιδί που χρειάζεται την προστασία σου και την ασφάλειά σου. Που θέλει μια μαμά ή μια μεγαλύτερη αδερφή γιατί μόνος του χάνεται. Και κάνει πολλά λάθη. Είναι αλήθεια. Αλλά στη συνέχεια σε κοιτάζει με τα ορθάνοιχτα φαινομενικά αθώα ματάκια του και εσύ όπως κάνεις με τα παιδιά είσαι έτοιμη να του συγχωρέσεις τα πάντα. 
Η αλήθεια: Είναι ένα ύπουλο ενήλικο αρσενικό που θέλει απλά να σε κερδίσει με το να του δίνεις προσοχή. Πες του πως τα παιχνίδια που του ταιριάζουν καλύτερα να τα αναζητήσει σε μια παιδική χαρά και όχι στο κρεβάτι σου.
Hey Kαζανόβα:
Ο άντρας αυτός εκπέμπει σιγουριά και oops τον λένε γαλλικά gigolo μιας και προσφέρει τις υπηρεσίες  του σε όλες τισ γυναίκες καθώς αποτελούν για αυτόν κούκλες για τη συλλογή του. Γύρω αό το όνομά  του επικρατεί ένας μύθος (ξέρεις, ως προς το μέγεθος αλλά και ως προς τις πολλές καρδιές που ραγίζει). Θα σου δώσει σημασία και θα σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή. Εσύ θα θες να τον κατακτήσεις και κάπως έτσι θα μπεις σε ένα ανούσια παιχνίδι με σίγουρο ending.
Η αλήθεια: Δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του γιατί μόνο που ασχολείσαι διαπράττεις έγκλημα κατά της γυναικείας αντίληψης και του επιτρέπεις να συνεχίζει το έργο του απτόητος. Η συμβουλή μου είναι μία : Γείωσε τον!
Ο ηλίθιος που γίνεται πανηλίθιος:
Αυτός ο τύπος άντρα θέλει να σε ρίξει με τον κλασσικό τρόπο και το παίζει βαρύ αρσενικό, γόης, απόλυτος άντρας. Θα σου πάρει λουλούδια, θα σου ανοίξει την πόρτα από το αυτοκίνητο,  μπορεί να σε γνωρίσει και στη μαμά του για να συνεχίσει να σε ρίχνει όποτε επιθυμεί.
Η αλήθεια:  Είναι ένα διπρόσωπο γουρούνι που ο τρόπος του είναι γλοιώδης και συνηθισμένος. Δεν είναι ικανός να βρει τίποτα πιο πρωτότυπο από αυτά που έβλεπε ο παππούς του στις ασπρόμαυρες ταινίες και όχι τίποτα άλλο σε κάνει και τσιμπάς. Η συμβουλή μου είναι να έχεις υπόψιν σου πως όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι.
Ο << και σ' αγαπώ γιατί είσαι άπιαστος σαν όλα τα ωραία>>:
Το αρσενικό αυτό είναι πολύ φευγάτο. Δεν τον πιάνεις πουθενά. Και να είστε μαζί θα πρέπει να φύγει γιατί έχει κάποια δουλειά, γιατί έχει να πάει στον οδοντίατρο, γιατί έχει να πάει να τακτοποιήσει κάποια έγγραφα, γιατί θέλει να κοιμηθεί αγκαλιά με τη...μοναξιά του, γιατί είναι ο πρώην που ξαναθές, γιατί είναι ο τύπος που συναντάς <<τυχαία>> στο στέκι σου. Σου δίνει την αίσθηση πως τον έχεις και αμέσως σου την ξανακλέβει. Και εσύ μένεις να τον κοιτάς μια να πλησιάζει και μια να απομακρύνεται.
Η αλήθεια: Δεν ξέρει τι του γίνεται. Είναι τόσο ανώριμο παιδί που ούτε ο χαρακτηρισμός άντρας δεν του ταιριάζει. Νομίζει πως θα σε ρίξει με το να σου λέει όχι και το κόλπο πιάνει.. για τα πρώτα εφτά χρόνια τα λεγόμενα δύσκολα, ξέρεις. Η συμβουλή μου είναι να γίνεις καπνός. Όσο γίνεσαι καπνός, τόσο θα σε αναζητάει.

Αν οι άντρες ήταν λίγο πιο έξυπνοι, θα λειτουργούσαν αληθινά. Γιατί οι τακτικές τους για να ρίξουν μια γυναίκα απαιτούν να διαθέτει κανείς εξυπνάδα, πονηριά και καπατσοσύνη. Κάτι στο οποίο αγόρια σας κερδίζουμε λόγω παλαιότητας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review