Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Κάνε μόνος σου την αλλαγη που θες στον τοιχο σου

Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και είναι η κατάλληλη εποχή για αλλαγές στην διακόσμηση του σπιτιού μας!Με έξυπνους τρόπους και κυρίως οικονομικούς μπορείτε να δώσετε μια νότα ανανέωσης στον προσωπικό σας χώρο!Ένας λοιπόν οικονομικός τρόπος για να ανανεώσετε τον χώρο σας αλλά και να εντυπωσιάσετε  με την αλλαγή σας αυτή είναι οι τεχνοτροπίες τοίχου.
 Οι τεχνοτροπίες είναι απλές τεχνικές που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας για παράδειγμα με ένα σφουγγάρι. Mπορείτε να το προμηθευτείτε από μαγαζιά με είδη ελεοχρωματισμών και κοστίζει ελάχιστα.Ακόμη, θα χρειαστείτε το χρώμα της αρεσκείας σας με το οποίο θα σημιουργήσετε την τεχνοτροπία σας.
 Αρχικά, επιλέξτε τον τοίχο που θα αλλάξετε.Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε την τεχνοτροπία αυτή σε γωνιακό μέρος τοίχου.Ρίξτε λίγη ποσότητα χρώματος σε ένα κουβαδακι,ώστε να παίρνετε λίγο λίγο το χρώμα με το σφουγγάρι για να αποφύγετε τυχόν μουντζούρες στον τοίχο Έτσι θα πετύχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Ακουμπήστε το σφουγγάρι στο χρώμα και αρχίστε να κάνετε στον τοίχο κυκλικές απαλές κινήσεις. Συνεχίσετε τη διαδικασία αυτή μέχρι να "γεμίσετε" το σημείο που θέλετε με την τεχνοτροπία σας. Καλό θα ήταν , το χρώμα με το οποίο θα κάνετε την τεχνοτροπία σας για ένα όμορφο αποτέλεσμα είτε να είναι χρώμα αντίθεσης είτε ένα δυο τόνους πιο σκούρο από το βασικό χρώμα του τοίχου σας.
 Τέλος,αφήστε να στεγνώσει Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αλλαγή αυτή στην διακόσμηση σας με το να τοποθετήσετε στο σημείο αυτό ένα ψηλό πορτατίφ δωματίου ή spots τοίχου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review