Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Οι πέντε πιο δημοφιλείς στάσεις στο σεξ.

Σύμφωνα με έρευνες,τα ζευγάρια προτιμούν να εφαρμόζουν κάποιες στάσεις οι οποίες είναι ίσως αρκετά εύκολες και προσφέρουν παράλληλα και ικανοποίηση. Οι πιο καθιερωμένες στάσεις που χρησιμοποιεί ένα ζευγάρι είναι οι εξής:
1.Η ιεραποστολική στάση. Είναι η κλασική στάση που ο άντρας είναι πάνω στην γυναίκα, η οποία βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι.
Τα καλά:Ο άντρας έχει τον καθιερωμένο ρόλο του κατακτητή και η γυναίκα τη θέση υποταγμένης.Είναι η πιο συνηθισμένη στάση μάλλον γιατί είναι η πιο εύκολη και η πιο βολική ιδίως σε ζευγάρια τα οποία εργάζονται και οι σύντροφοι είναι αρκετά κουρασμένοι για πειραματισμούς. Επίσης δημοφιλής είναι ανάμεσα σε ζευγάρια που έχουν σχέση πολλά χρόνια και πολύ περισσότερο ανάμεσα σε παντρεμένα ζευγάρια.
Τα κακά: Η συχνή επανάληψή της μπορεί να κάνει την πράξη βαρετή, προβλέψιμη και αναμενόμενη. Η γυναίκα δεν μπορεί να πάρει πολλές πρωτοβουλίες.
2.Η γυναίκα από πάνω. Αυτή είναι η δεύτερη πιο διαδεδομένη στάση ανάμεσα στα ζευγάρια.
Τα καλά: Είναι επίσης πολύ εύκολη στάση. Ο άντρας έχει πολύ ωραία θέα ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται βαθιά διείσδυση. Η γυναίκα μπορεί εύκολα να ελέγξει με την κίνηση και την ταχύτητά της την διάρκεια του σεξ ενώ ο άντρας μπορεί επίσης να συμμετέχει χρησιμοποιώντας τα χέρια του.
Τα κακά: Ίσως ο άντρας χάνει τον παραδοσιακό του ρόλο κάτι που δεν θα ήταν ωραίο να επαναλαμβάνεται συνεχώς. Η επαφή με τα μάτια μπορεί να κάνει την κατάσταση πιο άβολη σε ζευγάρια που ξεκινάνε τη σεξουαλική τους ζωή.
3.Doggy style. Επίσης πάρα πολύ διαδεδομένη στάση. Μοιάζει με τον τρόπο που κάνουν σεξ τα σκυλιά και από εκεί πήρε το όνομά της.
Τα καλά: Είναι και αυτή πολύ ξεκούραστη στάση και δίνει πολύ μεγάλο bonus στον ρόλο του άντρα ως αρχηγού της κατάστασης. Επιτυγχάνεται πολύ καλή διείσδυση και ο άντρας μπορεί να ακουμπήσει το σημείο G της γυναίκας. Ξυπνάει ζωώδη ένστικτα κάτι που πολλά ζευγάρια ίσως έχουν ανάγκη μετά από μακροχρόνιες σχέσεις.
Τα κακά: Οι τραυματισμοί που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της πράξης καθώς και οι ανεπιθύμητοι ήχοι που μπορεί να προέλθουν από τον κόλπο της γυναίκας αν το πέος βγει για κάποιον λόγο και μετά ξαναμπεί.
4. Στοματικό σεξ/στάση 69. Πολλά ζευγάρια προτιμούν αυτή τη στάση όχι μόνο ως ορεκτικό αλλά και ως κυρίως πιάτο.
Τα καλά: Είναι και αυτή βολική στάση στην κλασική της μορφή ενώ έχει και τη δυνατότητα να εμπλουτιστεί εφαρμόζοντας τις παραλλαγές της. Δεν είναι κάτι καθιερωμένο και μπορεί να προσφέρει αρκετή ικανοποίηση.
Τα κακά: Δεν υπάρχει η δυνατότητα κανονικής επαφής, η γυναίκα μπορεί να νιώθει άβολα με το σώμα της ιδιαίτερα αν η σχέση είναι στις αρχές και πρέπει η περιοχή και των δύο συντρόφων να είναι τέ-λει-α προετοιμασμένη.Επίσης, δεν αποκλείονται μολύνσεις.
5.Στον τοίχο. Όρθια στηριζόμενοι στον τοίχο.
Τα καλά: Είναι μια στάση που μπορεί να γίνει οπουδήποτε και ταυτίζεται με το γρήγορο σεξ. Επιτυγχάνεται η διείσδυση σε πολύ καλό βαθμό και ξυπνάει επίσης πιο άγρια ένστικτα.
Τα κακά: Δεν είναι τόσο μεγάλη η ευκολία της.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η πιο ωραια σταση ειναι το scandinavian!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review