Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Εκείνος ή εκείνη που σε έκανε να κολλήσεις!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ:
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Δεν είναι ένα σπάνιο φαινόμενο και πολλοί έχουν στην καρδιά τους ένα απωθημένο. Μπορεί να είναι ο πρώτος σου έρωτας από το λύκειο τον οποίον ποτέ δεν κατάφερες να κάνεις δικό σου. Μπορεί να είναι ένας πρώην που δεν πρόλαβες να χορτάσεις και όταν ακούς καψούρικα ξανακυλάς. Μπορεί να είναι κάποιο διάσημο πρόσωπο το οποίο απλά θα ήθελες να κατακτήσεις. Μπορεί να είναι το κορίτσι ή το αγόρι της διπλανής πόρτας που κατασκόπευες για να ανακαλύψεις τις συνήθειές που έχει. Και οι νυχτες σου και οι μέρες σου μοιάζουν ατέλειωτες. Γιατί εσύ κολλάς τους δείκτες του ρολογιού σου.
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ:
 Όπως και να έχει, είναι ένα φάντασμα γιατί ζει και υπάρχει στο μυαλό σου, δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από αυτό και βρίσκεται μπροστά σου σε κάθε βήμα σου, σε κάθε καινούρια σχέση που πας να κάνεις. Είναι τρομακτικό να προσπαθείς να κάνεις βήματα στη ζωή σου και να σε στοιχειώνει το παρελθόν. Είναι εκνευριστικό να προσπαθείς με νύχια και με δόντια να προχωρήσεις και να μην σε αφήνει το μυαλό σου. Τα βάζεις με τον εαυτό σου που απλά δεν ξεχνάς. Ακόμα και όταν μπεις σε μια καινούρια σχέση, είναι θέμα χρόνου να χωρίσεις γιατί το φάντασμά σου θα είναι πάντα καλύτερο. Και αυτό γιατί εσύ το δημιούργησες τέλειο. Ακόμα και αν είναι ένας έρωτας από το παρελθόν, εσύ του έδωσες παραπάνω αξία και τον έκανες να φαίνεται <το άλλο σου μισό>>.
ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ:
Για να φύγεις μακριά από ένα φάντασμα αρκεί να το απομυθοποιήσεις. Αυτό γίνεται με δύο τρόπους. Από τη μία μπορείς να κάνεις σχέση μαζί του. Αν κάνεις σχέση με ένα φάντασμα που έρχεται από το παρελθόν (εκείνος-η που ποτέ δεν χόρτασες) πολύ απλά θα δεις πως κανένας δεν είναι τέλειος. Θα αντιληφθείς τα μειονεκτήματά του, θα ξενερώσεις στην πορεία. Γιατί απλά στο μυαλό σου αυτόν τον έρωτα τον είχες φτιάξει τόσο τέλειο, είχες κρατήσει τις όμορφες στιγμές και είχες ξεχάσει τα αρνητικά. Όταν αυτά έρθουν ξανά στο προσκήνιο θα απομακρυνθείς από μόνη-ος σου, γιατί απλά δεν θα σταθεί αντάξιος-α τον προσδοκιών σου.
Αν είναι ένα φανταστικό πρόσωπο, πρέπει να πεις απλά <<ζωή σε καλωσορίζω>>. Να κάνεις σχέσεις, να βγαίνεις έξω και να αποσπάς το μυαλό σου από τον φανταστικό πρίγκιπα ή την υπέροχη πριγκίπισσα. Ζήσε τη ζωή σου στα πλαίσια της καθημερινότητας και όχι της φαντασίας.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ:
Η πραγματικότητα, όσο και αν μας πονάει είναι αληθινή. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την αποδεχθείς και να τη ζήσεις. Μάθε ότι η ζωή δεν είναι κασέτα που μπορείς να τη γυρίσεις πίσω, δεν δίνει πολλές ευκαιρίες και δεν συγχωρεί όσους τη ζουν στο μυαλό τους. Για αυτό, ζήσε πατώντας μόνο το play,  δημιούργησε και άρπαξε ευκαιρίες και κάνε το ρεαλισμό καλύτερό σου φίλο. Τα όνειρα είναι πολύ όμορφα, αλλά φέρνουν χαρά μόνο όταν μπορούν να μετατραπούν σε στόχους προς πραγματοποίηση. Αλλιώς πονάνε. Και είναι άδικο να επιτρέπεις στον εαυτό σου τον ίδιο να σου φέρνει πόνο.  GO ON!!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review