Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Σημείο G:όσα θέλεις να ξέρεις!

Έχουν γίνει από πολλές επιστημονικές ομάδες έρευνες για αυτό το σημείο που φέρνει τις γυναίκες ένα βήμα πιο κοντά στον παράδεισο. Είναι θέμα συζήτησης ανάμεσα στις γυναικείες παρέες και οι άντρες αναρωτιούνται τι είναι, πως μοιάζει και πώς να το βρουν. Εδώ θα τα μάθεις όλα και ακόμα παραπάνω!
Από που πήρε την ονομασία του;
Λέγεται σημείο G και έχει πάρει το όνομά του από τον επιστήμονα Grafenberg.
Υπάρχει;
Φυσικά και υπάρχει. Ό,τι δεν βρίσκουμε δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.Για αυτό μην τεμπελιάζεις και ψάξε ψάξε και θα το βρεις!
Πώς είναι;
Είναι ένα σπογγώδες πραγματάκι, για την ακρίβεια είναι αδένας με πολλές νευρικές απολήξεις. Πολλοί επιστήμονες λένε πως αντιστοιχεί στον ανδρικό αδένα του προστάτη σε προγενέστερη μορφή.
Πού είναι;
Είναι στον γυναικείο κόλπο και συγκεκριμένα ένα με δύο εκατοστά πάνω από την είσοδο του κόλπου. Αυτό το σφουγγαράκι κατεβαίνει μόνο εφόσον η γυναίκα είναι αρκετά ερεθισμένη. Για να το βρεις αρκεί απλά να κάνεις την κίνηση <<έλα εδώ>> με τα δάχτυλά σου ενώ στέκεσαι ακριβώς απέναντί της. Θα το νιώσεις να διογκώνεται. Αν δεν είναι αρκετά ερεθισμένη δεν θα το νιώσεις καν.
Πώς θα καταλάβω ότι το βρήκα και δεν προσποιείται;
Θα το νιώσεις, Είναι σαν μπαλάκι.Αν το βρήκες δεν θα υπάρχει καμιά αμφισβήτηση στο μυαλό σου. Επίσης θα το καταλάβεις εκ του αποτελέσματος.
Τί γίνεται στο γυναικείο σώμα αφού ερεθιστεί το σημείο G;
Οι φωνές ικανοποίησης και τα υγρά του κόλπου δεν είναι αρκετά. Όταν ερεθίσεις το συγκεκριμένο σημείο και το περιεργάζεσαι για λίγη ώρα τότε από το σώμα της γυναίκας εκκρίνονται υγρά όμοια με αυτά της αντρικής εκσπερμάτωσης από την ουρήθρα της. Είναι διάφανα υγρά άχρωμα και σχεδόν άοσμα. Για να καταλάβεις ότι όντως συμβαίνει αυτό που σου περιγράφω θα τα δεις να πετάγονται μακριά σαν πίδακες.
Δηλαδή υπάρχει squirting;
Ναι υπάρχει άλλο και αν σε αυτό το σημείο φτάνουν ελάχιστες γυναίκες, για την ακρίβεια λιγότερο από το 5% και συνήθως άνω των 30. Πρέπει να είναι πολύ ώριμη σεξουαλικά και πάνω από όλα να νιώθει άνετα μαζί σου. Είναι η γυναικεία εκσπερμάτωση και ακολουθεί τον οργασμό. Επιτυγχάνεται μόνο αν βρεις το σημείο G.
Ποιά η αίσθηση στο γυναικείο σώμα; 
Η γυναίκα νιώθει πως έχει τελειώσει ολοκληρωτικά. Αν είναι σφιγμένη μπορεί να έχει την αίσθηση πως θέλει να ουρήσει και αυτό συμβαίνει γιατί η οδός της ούρησης με της εκσπερμάτωσης είναι η ίδια. Όπως και σε έναν άντρα.  Με τον καιρό, όταν το συνηθίζει αυτή η αίσθηση θα εξαφανιστεί.
Υπάρχει περίπτωση να έχω βρει το σημείο G και να μην υπάρχει η γυναικεία εκσπερμάτωση;
Ναι. Γιατί όπως είπαμε είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο και η γυναίκα πρέπει να είναι πολύ εξοικειωμένη με το σώμα της αλλά και μαζί σου. Για να την κάνεις να νιώσει πιο άνετα πρέπει να κάνεις πολύ σεξ μαζί της και να μάθεις το σώμα της όπως το δικό σου.
Πώς θα μάθω τι ικανοποιεί την κοπέλα μου;
Είναι πολύ εύκολο. Αρκεί να έρθεις πάρα πολλές φορές σε επαφή μαζί της. Επίσης να προσέχεις τις αντιδράσεις της και να τη ρωτάς αν κάτι της αρέσει. Δεν είναι κακό ούτε δείχνεις άσχετος. Είναι φυσιολογικό.
Σε ποιες στάσεις μπορώ να βρω το σημείο G;
Η στάση 69 είναι ιδανική. Σε αυτή τη στάση θα ελέγχεις καλύτερα την κατάσταση με τα δάχτυλά σου. Επίσης, όταν είναι από πάνω σου μπορεί να βρεθεί το συγκεκριμένο σημείο από αυτή την ίδια. Μια άλλη στάση που πετυχαίνεις αυτό ακριβώς το σημείο είναι το σκυλάκι. Όταν βάζεις τα πόδια της στους ώμους σου επίσης ερεθίζεις το σημείο G. Όμως, δεν θα βρεις το σημείο G ακριβώς στο ίδιο σημείο σε όλες τις γυναίκες. Για αυτό πειραματιστείτε.
Και αν δεν το βρίσκουμε;
Πάνω από όλα χαλαρώστε. Το σεξ είναι απόλαυση δεν είναι αναζήτηση. Και επειδή είμαι και φιλόλογος θα σου θυμίσω πως όταν ο ποιητής αναζητά την δική του Ιθάκη εύχεται ο δρόμος να είναι μακρύς. Για αυτό να χαίρεστε τη διαδικασία. Και θα το βρείτε σίγουρα. Μόνο και μόνο που ενδιαφέρεσαι να ικανοποιήσεις την κοπέλα σου και να την οδηγήσεις στην μέγιστη απόλαυση είσαι στον πιο σωστό δρόμο.
Καλές αναζητήσεις!!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review