Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ερωτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια!

ΚΡΙΟΣ:
Αγαπητέ Κριέ, αυτός ο μήνας Νοέμβριος είναι πολύ θετικός για εσάς γιατί μπορείτε να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Τώρα μπορείτε να βάλετε στόχους τους οποίους θα πετύχετε. Η Αφροδίτη από το Ζυγό θα σας δώσει εύνοια μιας και θα σας κάνει πολύ εκρηκτικούς και οι κατακτήσεις για τους ελεύθερους θα είναι πολλές. Όσον αφορά τους δεσμευμένους, θα διεκδικήσετε πολλά αυτό το μήνα αλλά και θα περάσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας. Τόσο καιρό περιμένατε και τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Γίνεστε πολύ δυναμικοί. Αυτός ο μήνας είναι θετικός στις σχέσεις αν εξαιρέσουμε την Πανσέληνο στους Διδύμους στα τέλη του μήνα, όπου μπορεί και να δημιουργήσει εντάσεις.
ΤΑΥΡΟΣ:
Είναι ένας μήνας δύσκολος για εσάς αγαπητά μου ταυράκια για αυτό χρειάζεται προσοχή αυτό το μήνα. Χρειάζεται ψυχραιμία στις σχέσεις σας γιατί δοκιμάζονται. Να είστε διαλλακτικοί και διπλωματικοί. Αυτό το μήνα πέφτουν οι μάσκες και θα αντιμετωπίσετε κατάματα τους πάντες. Ακόμα και με το ταίρι σας θα βάλετε νέους όρους γιατί εσείς θα απαιτείτε. Η Αφροδίτη από το Ζυγό θα σας βοηθήσει σε θέματα εργασίας όμως. Να είστε ψύχραιμοι ώστε να μην βγείτε χαμένοι. Μπορείτε στα τέλη του μήνα να κάνετε μια νέα γνωριμία αλλά ακόμα και αν είστε δεσμευμένοι στα τέλη του μήνα θα μπορέσετε να χτίσετε από τα χαλάσματα και να βάλετε νέες βάσεις. Είναι όλα στο χέρι σας αρκεί να είστε ψύχραιμοι, κάτι το οποίο είναι και στη φύση σας.
ΔΙΔΥΜΟΣ:
Περίεργος μήνας αγαπημένα μου Διδυμάκια γιατί υπάρχει η δυνατότητα να ζήσετε έντονες καταστάσεις. Το ζήτημα είναι ποια μορφή θα έχουν αυτές οι εντάσεις. Θα είναι ένας παθιασμένος έρωτας ή μήπως ένας χωρισμός γεμάτος νεύρα; Η Αφροδίτη από το Ζυγό ευνοεί τα ερωτικά σας αρκεί να είστε ήρεμοι. Είναι μήνας ανατροπής. Μπορεί να χωρίστε ή και παντρευτείτε. Μπορεί να επιστρέψουν σχέσεις από το παρελθόν. Όλα παίζουν αυτό το μήνα για εσάς και θα βγείτε κερδισμένοι αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που φέρνει ο Δίας με ψυχραιμία. Πρέπει να είστε διπλωμάτες αν δεν θέλετε να φέρετε τις καταστάσεις στα άκρα. Μετρήστε τα θέλω σας και τις προτεραιότητές σας και πάρτε αποφάσεις μετά από ώριμη σκέψη.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Αγαπητοί Καρκίνοι, ο μήνας αυτός είναι ευνοϊκός για εσάς γιατί σας δίνει δυνατότητες ώστε στη ζωή σας να πάτε μπροστά. Θα περάσετε αρκετά σκαμπανεβάσματα από τα οποία όμως μόνο κερδισμένοι μπορείτε να βγείτε γιατί θα αναπροσαρμόσετε όλα όσα σας συμβαίνουν, θα κρίνετε τα κακώς κείμενα και θα δείτε ποιος πραγματικά αξίζει. Με το ταίρι σας ίσως έχετε εντάσεις αλλά και αυτό σε καλό θα βγει γιατί θα μάθετε πολλά για εκείνον και θα κρίνετε για το μέλλον τις σχέσης σας ορθά. Μπορείτε να περάσετε καλά και ακόμα καλύτερα αν είστε ελεύθεροι όπου οι γνωριμίες θα είναι πολλές. Αν ανήκετε στο β δεκαήμερο μην φοβάστε τίποτα γιατί μόνο θετικά θα σας συμβούν. Είστε οι μόνοι ίσως το μήνα αυτό που θα είστε ήρεμοι.
ΛΕΩΝ:
Αυτός ο μήνας για εσάς έχει εμπόδια αλλά στο τέλος θα βγείτε νικητές. Ευκαιρίες και νέα πράγματα έρχονται στη ζωή σας. Ζείτε καταστάσεις που δεν σας αξίζουν και είστε λίγο άτυχοι. Αυτός ο μήνας όμως σας δίνει την ευκαιρία να φύγετε μακριά από το παρελθόν και να κάνετε νέες αρχές. Οικογενειακά ίσως παρατηρήσετε εντάσεις αλλά τα καλύτερα θα έρθουν. Η Αφροδίτη σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και φλερτάρετε με πρόσωπα νέα ή ακόμα και ερχόμενα από το παρελθόν. Παθιασμένες ερωτικές στιγμές έρχονται για τους δεσμευμένους. Μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας αυτό το μήνα, έχετε την ευκαιρία. Αρπάξετε την !
ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Αυτός ο μήνας είναι πολύ θετικός για εσάς. Ηρεμία, χαλάρωση, ξεγνοιασιά και αγάπη είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν το μήνα. Οι εντάσεις δεν είναι πολλές και η ζωή σας χαμογελά ξανά. Επιτέλους γιατί περάσατε αρκετά δύσκολα. Επηρεάζεστε από τον Κρόνο στον Σκορπιό και ωριμάζετε. Βάζετε τέλος σε ανθρώπους που απλά δεν σας αξίζουν και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα.Ο Ποσειδώνας απέναντί σας μπορεί να φέρει απίστευτα ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας και αν είστε ελεύθεροι αυτό το μήνα μπορεί να συναντήσετε το έτερον σας ήμισυ. Η επικοινωνία ευνοείται και κάνετε νέους φίλους. Όλα καλά λοιπόν για τον μήνα αυτό. Οι μόνες εντάσεις που μπορεί να έρθουν είναι από το οικογενειακό περιβάλλον αλλά είναι κάτι παροδικό.
ΖΥΓΟΣ:
Ας δούμε τι συμβαίνει και στη δικιά μας ζωή αυτό το μήνα Ζυγοί μου. Για εμάς ο μήνας αυτός σημαίνει ευκαιρίες. Γινόμαστε πιο χαλαροί σε σχέση με παλιά μιας και ο Κρόνος επιτέλους έφυγε. Οι εξελίξεις είναι απίστευτα θετικές και ζούμε εκπληκτικές στιγμές και η πορεία μας σε επαγγελματικά αλλά και σε σχέσεις είναι μόνο ανοδική. Ιδιαίτερα τα ερωτικά μας ευνοούνται γιατί θα έχουμε παρέα την Αφροδίτη. Οι δεσμευμένοι ζούνε πολύ τρυφερές στιγμές και βλέπουν το ταίρι τους να τους δίνεται ολοκληρωτικά ενώ οι ελεύθεροι κάνουν γνωριμίες. Η έκλειψη στο τέλος του μήνα δεν θα είναι κάτι σημαντικό για εμάς. Ο Δίας από τους Διδύμους μας φέρνει τύχη. Επιτέλους ακούω καλά νέα για εμάς!!!!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Αγαπητοί Σκορπιοί, ο μήνας αυτός έχει δυσκολίες και εντάσεις. Χρειάζεται προσοχή για να μην κάνετε λάθη όσον αφορά τις επιλογές σας. Οι σχέσεις σας περνάνε από σαράντα κύματα και τα νεύρα σας είναι πάρα πολλά. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε γιατί υπάρχει περίπτωση να πληρωθείτε πραγματικά. Η ψυχολογία σας μπορεί στις αρχές του μήνα να είναι πιο βελτιωμένη και σε αυτό σας βοηθά η Αφροδίτη από το Ζυγό. Αλλά και στα τέλη του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιό σας θα σας κάνει πιο ερωτικούς και θα ας βοηθήσει να φτιάξετε όσα ίσως χαλάσατε πιο πριν. Ο Άρης στον Τοξότη ίσως να μειώσει την αυτοπεποίθησή σας και να φέρει προβλήματα στα οικονομικά. Όσοι ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο δεν αποκλείεται και να χωρίσετε. Για αυτό να είστε προσεκτικοί.
ΤΟΞΟΤΗΣ:
Αυτός ο μήνας για εσάς είναι θετικός και έχει πολλές εκπλήξεις. Μπορείτε να περάσετε πολύ καλά και να διασκεδάσετε. Τα μηνύματα που σας στέλνει το σύμπαν είναι θετικά. Η ερωτική σας ζωή θα είναι πολύ παθιασμένη και το σεξ για εσάς αυτό το μήνα θα είναι άκρως απολαυστικό. Επίσης η κοινωνικότητα σας αυξάνεται και κάνετε νέους φίλους και νέο κοινωνικό κύκλο. Σε αυτό βοηθά ιδιαίτερα η Αφροδίτη από το Ζυγό. Μπορείτε αυτό το μήνα να κάντε νέα ξεκινήματα και στα τέλη του μήνα η Αφροδίτη στο Σκορπιό θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα σε όλους τους τομείς. Δεν αποκλείεται να σας φέρει μια σχέση από το παρελθόν. Αν είστε δεσμευμένοι και περνάτε κρίση με το ταίρι σας τώρα είναι η ώρα να διορθώσετε όσα σας στεναχωρούσαν. Απολαύστε αυτό το μήνα λοιπο΄ν και αν έχετε κάποιες μικρο μελαγχολίες μην δίνετε σημασία. Όλα αυτά είναι παροδικά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Ο μήνας αυτός για εσάς θα είναι θετικός και θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα μετά από το πολύ δύσκολο διάστημα που έχετε περάσει. Ειδικά μετά από το δύσκολο καλοκαίρι το χρειάζεστε. Οι πλανητικές εντάσεις το μόνο που μπορούν να κάνουν για εσάς είναι να ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Η Αφροδίτη στο Ζυγό θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας αλλά και με τον Ερμή στον Τοξότη θα βοηθηθείτε ιδιαίτερα στην επικοινωνία σας. Αυτό το μήνα γίνεστε πιο ερωτικοί. Να είστε κοντά σε φίλους γιατί ενώ αρχικά ίσως βιώσετε κάποια ψυχολογική ένταση, με τη βοήθεια αγαπημένων προσώπων θα ηρεμήσετε πραγματικά. Μια νέα δουλειά σας ανοίγει την πόρτα. Να είστε θετικοί και ψύχραιμοι.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Αυτός ο μήνας για εσάς θα είναι δύσκολος. Απαιτήσεις και εμπόδια χαρακτηρίζουν το μήνα και ίσως κάποια ατυχία να σας κυνηγά. Ευθύνες και υποχρεώσεις θα γεμίζουν την καθημερινότητά σας. Τα επαγγελματικά σας περνάνε κρίση για αυτό να φέρεστε ώριμα. Όμως υπάρχει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό ευνοεί τα ερωτικά σας. Μπορείτε να χαλαρώσετε με το ταίρι σας, Στα τέλη του μήνα μόνο ίσως να έχετε κάποιες συγκρούσεις με το ταίρι σας αλλά δεν θα είναι κάτι σοβαρό. Ο Δίας από τους Διδύμους ειδικά για το β δεκαήμερο σας κάνει εκρηκτικούς και όσον αφορά τα ερωτικά σας σας χαρίζει στιγμές ειδυλλιακές. Δεν αποκλείονται γνωριμίες με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Να είστε προσεκτικοί.
ΙΧΘΕΙΣ:
Αγαπητοί μου Ιχθείς, αυτός ο μήνας για εσάς θα είναι πάρα πολύ θετικός. Οι εξελίξεις που αναμένατε θα έρθουν και θα είναι μόνο θετικές. Όλα παίρνουν τον δρόμο τους και επιτέλους η ζωή σας μπαίνει σε μια σειρά. Δεν ζείτε πολύ καλές στιγμές όμως αυτός ο μήνας σας κάνει να ονειρεύεστε το μέλλον για αισιοδοξία. Βρίσκετε ξανά τον εαυτό σας! Η Αφροδίτη από το Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σας και η καριέρα σας απογειώνεται. Θα έχετε δίπλα σας πολλούς ανθρώπους και θα φλερτάρετε. Μια νέα σχέση δεν αποκλείεται να σας χτυπήσει την πόρτα. Είναι η σειρά σας να ηρεμήσετε, να περάστε καλά και να επιτύχετε σε ό,τι και αν βάλετε στο νου σας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review