Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί είναι καλύτερο που είσαι single!!!

Εγώ, εγώ, εγώ!
Έχεις χρόνο για να ασχοληθείς με το μοναδικό κομμάτι αυτού του κόσμου που ποτέ δεν θα σε προδώσει: τον εαυτό σου! Αγάπησέ τον και κακομαθέτον! Κάνε μια περιποίηση προσώπου, σώματος, νυχιών, μαλλιών, χαλάρωσε με μια βόλτα ή διαβάζοντας ένα περιοδικό και δώσε σημασία σε σένα! Το αξίζεις!Πόσο καιρό οι φίλες σου παραπονιούνται ότι έχεις χαθεί από τον κόσμο, ότι τις παραμελλείς, ότι τους έλειψες? Αυτό δεν θα συμβαίνει πια. Η μέρα σου θα είναι γεμάτη από την παρέα σου, από πρόσωπα που θα σε κάνουν να κλαις μόνο από τα γέλια.    
Τόσο καλό και όμως αληθινό!
Δεν θα έχεις στο κεφάλι σου το μόνιμο μουρμουρητό, την γκρίνια, την ζήλια, τον έλεγχο για το που θα πας , τι θα φορέσεις, με ποιούς θα είσαι. Για να μην αναφέρω τους απροηδοποίητους ελέγχους. Είσαι ελεύθερη να κάνεις ό,τι θέλεις, ό,τι ώρα θέλεις, μπορείς να παρατήσεις το κινητό σου στην τσάντα, χωρίς το άγχος που είχες(για τις 100 αναπάντητες λέω).
Σε έχασα, τι καλά!
Δεν είσαι υποχρεωμένη πια να ανέχεσαι με εκείνο το εντελώς ψεύτικο χαμόγελο κανέναν ενοχλητικό φίλο του, κανένα πικρόχολο αστείο δικό του και της παρέας του, δεν είσαι υποχρεωμένη να ανέχεσαι τα νεύρα του όταν χάνει η ομαδα του και πάνω από όλα δεν είσαι υποχρεωμένη να ανέχεσαι τις κυκλοθυμικές του αντιδράσεις ανάλογα με το πλευρό που ξύπνησε.  Τι πιο υπέροχο από το να ακούς τη μουσική που σου αρέσει τέρμα, από το να μην βλέπεις ποδόσφαιρο όταν παίζει Η ομάδα , αλλά και όλες οι υπόλοιπες, και κυριότερο από το να τρως χωρίς να φοβάσαι μήπως σε πει γουρούνα ο Mr. Pig...?  
Αρέσω παιδί μου αρέσω!  
Μπορείς να φλερτάρεις με όποιον σου αρέσει, να ανταποδόσεις το χαμόγελο σε εκείνον που θα σου κάνει το κλικ, να γνωρίσεις αγόρια με ή χωρίς πρόθεση, αλλά άφοβα, να πάρεις πίσω τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Ε λοιπόν αν ο πρώην, σου έδειχνε ότι δεν σε ήθελε θα χαρεί τώρα που θα βρεις κάποιον που να σε θέλει και να στο δείχνει.
Πάμε για τον επόμενο και φυσικά πολύ καλύτερο!
 Έχεις μάθει από τα λάθη σου, από τα λάθη του, ξέρεις καλά πώς λειτουργεί μια σχέση πια και θα είσαι πολύ πιο ώριμη πριν προχωρήσεις στην επόμενη. Θα καταλάβεις πώς όσα φιλιά και αν του δώσεις, ο βάτραχος είναι καταδικασμένος να μείνει βάτραχος.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review