Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

5 συμβουλές για την αρχή μιας σχέσης!

Κορίτσια γεια σας!!! Ο έρωτας είναι το πιο όμορφο συναίσθημα και όλο αυτό το παιχνίδι είναι που δίνει στη ζωή μας μια υπέροχη γεύση. << Θα τον δω σήμερα;>>, <<τι να φορέσω>>, <<άραγε να του αρέσω>>, <<πρέπει να πάω αγορά!>>, είναι μόνο λίγες από τις σκέψεις μια ερωτευμένης γυναίκας. Το θέμα είναι πως θα καταφέρεις και θα κρατήσεις δίπλα σου τον υποψήφιο.... πρίγκηπα.
ΒΗΜΑ Νο 1: Γνώρισε με καλύτερα!
Για αρχή πρέπει να πλησιάζεις, αλλά ως το σημείο που δεν θα αρχίσετε να γίνεστε φιλαράκια. Να είσαι διακριτική. Να προσπαθείς να μπεις στο χώρο του χωρίς βιασύνη και πάντα χωρίς να γίνεσαι καταπιεστική. Κάνε του ερωτήσεις και άφησέ τον να μιλάει. Στους άντρες αρέσει να νιώθουν ότι κρέμεσαι από τα χείλη τους. Σε κανέναν άντρα δεν αρέσουν οι πιεστικές κοπέλες, πάρτο απόφαση!
ΒΗΜΑ Νο 2: Χαμογέλα, σου πάει!
Να είσαι χαμογελαστή και να γελάς με τα αστεία του, ακόμα και αν είναι βλακείες. Επιβάλλεται να είσαι καλοπροαίρετη. Δεν θα γκρινιάζεις για κανένα λόγο, ούτε θα νευριάζεις όσο είναι αρχές. Γενικά να κοιτάς το ποτήρι μισογεμάτο. Μετά σου επιτρέπω να του βγάλεις το λάδι!!!! Αλλά για αρχή απαγορεύεται! Όχι για να μην χάσεις το κελεπούρι. ΑΥΤΟΣ ΧΑΝΕΙ (έτσι και αλλιώς), όχι εσύ. Αλλά γιατί συνήθως στις αρχές λόγω του ότι δεν γνωρίζουμε τον άλλον παρεξηγούμε κάποιες κινήσεις άθελά μας. Επίσης δεν πιστεύω πως είναι ώρα για συζήτηση, καθώς με τέτοιες συζητήσεις από τόσο νωρίς κάνουν την μαγεία να εξατμίζεται.
ΒΗΜΑ Νο 3: Άλλο φιλία και άλλο φιλιά!
Μην μπερδεύεσαι. Αν είσαι κακόκεφη σου προτείνω να μην βγεις καθόλου μαζί του. Επίσης, απαγορεύεται στα πρώτα ραντεβού να συζητήσεις μαζί του για εκείνη τη στεναχώρια με την οποία ξύπνησες προχθές. Μην τον πνίξεις. Για όλα αυτά έχεις τις φίλες σου, που σου υπογράφω ότι θα σε καταλάβουν και καλύτερα. Με αυτόν καλύτερα ξέχασε τα προβλήματά σου. Μην τα επαναφέρεις.
ΒΗΜΑ Νο 4:Άλλο αγάπη και άλλο σεξ!
Ποιος ψεύτης σου είπε ότι οι άντρες θέλουν τις γυναίκες που τους δίνουν το γλυκό στο πιάτο; Βασικά, αυτό ισχύει αλλά όταν μιλάμε κυριολεκτικά. Υπό άλλες συνθήκες απαγορεύεται να κάνεις σεξ μαζί του από τα πρώτα ραντεβού εάν θέλεις να σέβεσαι τον εαυτό σου και να σε πάρει στα σοβαρά. Το καλό πράγμα, αργεί να γίνει . Κάτι ήξερε η γιαγιά σου.
ΒΗΜΑ Νο 5: Ώρες ώρες με πιάνει μια τρέλα να σε συναντήσω!
Ξέρω ότι είναι αρχή και θέλεις να τον βλέπεις συνέχεια, θέλεις να μιλάς μαζί του συνέχεια και να κάνεις γενικά το καθημερινό σου πρόγραμμα πάνω σε <<εσάς>>. Αλλά δεν χρειάζεται να βιάζεσαι. Καλά ειναι να βρίσκεστε κάθε μέρα σχεδόν βέβαια και να κάνετε μαζί δραστηριότητες. Αλλά όλα αυτά θα γίνουν και αργότερα. Μάθε να του λες και όχι. Το ΟΧΙ έχει μεγάλη αξία. Και εκτιμάται καλύτερα και από το ΝΑΙ.

Να θυμάσαι πως μια καινούρια σχέση θα πάει καλά, αν της δώσεις χρόνο και αν έχει γερά θεμέλια. Γνώρισέ τον, άσε και αυτόν να σε γνωρίσει και πέρνα πάνω από όλα καλά! Για αυτό εξ άλλου κάνουμε σχέσεις!!! Απόλαυσε χωρίς βιασύνη ένα στάδιο που δεν ξέρω αν είναι το καλύτερο, αλλά είναι σίγουρα μοναδικό!!!!!!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review