Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Φέτος, στις 14 Φλεβάρη....

14 Φλεβάρη, μια μέρα που γιορτάζει ο έρωτας, οι καρδούλες, τα ζευγάρια, ο ζαχαροπλάστης και ο ανθοπώλης!!! Ας γιορτάσουν και αυτοί επειδή εμείς είμαστε ερωτευμένοι. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει για να μην γιορτάσει ο ανθοπώλης και μαζί του έτσι, να μην γιορτάσεις και εσύ!
Οι γυναίκες είναι πιο ρομαντικές από τη φύση τους και έτσι δεν κατακρίνουν τόσο πολύ το Βαλεντίνο. Αλλά και οι άντρες, όσο και αν θέλουν να δείξουν ότι τέτοια πράγματα δεν ταιριάζουν στο μυαλό Einstein που διαθέτουν, με μαθηματική ακρίβεια πρέπει να ξέρουν ότι αν δεν έχουν γιορτάσει Βαλεντίνο ακόμα, κάποια στιγμή θα το κάνουν. Με αυτή την κοπέλα που θα προτιμήσετε να της κάνετε το χατίρι, από το να τη δείτε κατσουφιασμένη, από το να ανεχτείτε τη γκρίνια της, ή που απλά θα σας εμπνεύσει! Για αυτό σταματήστε να κατακρίνετε αυτή την υπέροχη μέρα και ετοιμαστείτε να τη γιορτάσετε!!!!
(Αν είσαι άντρας επιβάλλεται ένα τριαντάφυλλο και φυσικά χρώμα κόκκινο!ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ!)
ΙΔΕΑ Νο 1!
Μπορείς να πάρεις την κοπέλα σου και να πάτε για φαγητό, οι δυο σας. Είναι πολύ πολύ πολύ ρομαντικό και ταιριάζει τέλεια στη μέρα. Εννοείται ότι θα πληρώσεις, δεν θέλω γυφτιές!!! Εσύ κορίτσι μου , από μέρους σου θα κάνεις άλλο δώρο την ίδια μέρα!
ΙΔΕΑ Νο 2!
Πιστεύω ότι θα είναι τέλεια ιδέα να πάτε μια εκδρομή οι δυο σας,  αυτή τη μέρα. Ευκαιρία για χαλάρωση και για να περάσετε χρόνο ο ένας με τον άλλον, όπως εσείς το επιθυμείτε. Αν μοιραστείτε τα έξοδα δεν θα είναι και τόσο ακριβό το δώρο που θα κάνετε ο ένας στον άλλον, μιας και πιστεύω πως η εκδρομή αξίζει πιο πολύ από όλα!
ΙΔΕΑ Νο 3!
Εδώ χρειάζεται η γυναικεία τέχνη. Μπορείς να ετοιμάσεις έναν προσωπικό χώρο, με κεριά και αρωματικά και να ετοιμάσεις μια κατάλληλη ατμόσφαιρα για μασάζ και ότι άλλο εσύ θελήσεις!!! Πρόσφερε στον αγαπημένο σου μια μέρα απόλυτης ευχαρίστησης!!! Επιβάλλεται!!!
ΙΔΕΑ Νο 4!
Κάτι που επίσης μου αρέσει πολύ σαν ιδέα, είναι ένα cd με ερωτικά τραγούδια που έχεις συνδέσει με την κοπέλα σου- το αγόρι σου. Μαζί με το cd θα ταίριαζε ένα γράμμα, που να εκφράζει τους λόγους που είναι ξεχωριστή-ος για σένα και για τους οποίους αποτέλεσε την επιλογή σου. Όσο καιρό και αν είσαστε μαζί, τέτοιες δηλώσεις πρέπει που και που να γίνονται. Η ιδέα αυτή , αν είσαι αγόρι θα κάνει την κοπέλα σου να λιώσει. Αν είσαι κορίτσι, αναλόγως...πόσο γαϊδούρι είναι ο φίλος σου?
ΙΔΕΑ Νο 5!
Ένα φωτογραφικό album με τις στιγμές που έχετε ζήσει ως τώρα σαν ζευγάρι και με σχόλια που θα είναι γραμμένα από εσένα. Είναι ένα δώρο πολύ συναισθηματικό και σίγουρα θα αρέσει!!!
ΙΔΕΑ Νο6!
Απλά περάστε μαζί αυτή τη μέρα! Καφές, βόλτα, σινεμά..... Όπως σας αρέσει!! Αρκεί να είστε μαζί!

Όσον αφορά εσένα που κάνεις παρέα με τη μοναξιά, έχω να σου πω ότι η αγάπη έρχεται στο τέλος!!! Βγες με τις φίλες σου και που ξέρεις ,ίσως γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου !!!!Για αυτό μην μελαγχολείς....  Ο πρίγκηπας θα έρθει και θα γιορτάσεις Βαλεντίνο του χρόνου!!!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review