Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Φτιάξε τη διάθεσή σου ΤΩΡΑ!

 


















Χάλια... πιο χάλια δεν γίνεται ; Νομίζεις πως τίποτα δεν μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση; Κι όμως!!!
Μυστικό Νο 1: Χαμογέλα!!!
Κάνει τον εαυτό σου χαρούμενο, όσους σε αγαπάνε ευδιάθετους και τους εχθρούς σου να αναρωτιούνται!!! Έρευνες έχουν δείξει ότι μόνο με το να χαμογελάσεις αρχίζεις και αποκτάς καλύτερη διάθεση. Αν γελάσεις μάλιστα έντονα, ακόμα και ψεύτικα, επίσης η διάθεση σου ανεβαίνει. Για αυτό σταμάτα να είσαι κατσουφιασμένη..Δεν βοήθησε ποτέ κανέναν.
Μυστικό Νο2: Για σένα νοιάσου και γυμνάσου!
 Όλοι μας έχουμε υπάρξει χάλια και μόνο όρεξη για γυμναστική δεν έχουμε. Κι όμως αν περπατάς γρήγορα μια ώρα συνεχόμενα, τρεις φορές την εβδομάδα ο εγκέφαλός σου εκκρίνει ουσίες που φέρνουν καλύτερη διάθεση!
Μυστικό Νο3: Έχω ανάγκη να βγω!
Τραγουδήθηκε πολλές φορές και ειπώθηκε άλλες τόσες!! Σταμάτα να μένεις στο σπίτι. Όταν δεν είσαι καλά πάρε τους φίλους σου και βγες! Πιες ένα ποτό, ίσως και λίγο παραπάνω. Μην κάνεις όμως υπερβολές, γιατί την επόμενη μέρα εκτός από την κακή σου διάθεση θα έχεις να αντιμετωπίσεις και τον πονοκέφαλο. Εκτός αυτού, ίσως το ποτό σου φέρει στο νου εικόνες που θα ήθελες να ξεχάσεις.
Μυστικό Νο 4: Βάλε φαντασία!
 Πέρνα τον ελεύθερό σου χρόνο δημιουργικά. Μην αδρανείς. Μην μένεις κολλημένη στις παλιές σου συνήθειες. Αν σε κάλυπταν δεν θα σουν έτσι. Βάλε στόχους και κάντους πράξη. Όταν θα τους πετύχεις θα νιώθεις αρκετά πιο χαρούμενη και ικανοποιημένη με τον εαυτό σου!

Μυστικό Νο 5: Μίλα μου, ναι μίλα μου!
 Όταν έχουμε ένα πρόβλημα καλά είναι να μην μένει μέσα μας. Εκφράσου. Συζήτησε με μια καλή σου φίλη και βρείτε μαζί μια άκρη για όσα σε απασχολούν. Δες τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αρκεί να το θελήσεις!!! Αυτό να το έχεις στο νου σου σε κάθε βήμα της ζωής σου!Γιατί η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή μωρό μου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review