Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Τι δεν πρέπει ΠΟΤΕ να πεις σε έναν άντρα για να μην χωρίσετε!

 
Οι άντρες δεν είναι τόσο έξυπνοι όσο νομίζουμε. Ή σωστότερα, είναι έξυπνοι αλλά δεν κουράζουν το μυαλό τους όσο εμείς. Επίσης, βολεύονται σε καταστάσεις και όταν μπουν στη διαδικασία της σχέσης δύσκολα φεύγουν. Επίσης δύσκολα παρατηρούν ότι κάτι δεν πάει καλά. Όλα όσα εσύ έχεις συζητήσει και υπεραναλύσει με τις φίλες σου, επειδή κατά τη γνώμη σου είναι προβληματικά για τη σχέση σας, το αγόρι σου το πιο πιθανό είναι να μην τα έχει παρατηρήσει καν.
Το αγόρι σου λοιπόν, ακόμα και αν αυτή η σχέση δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλει, θα βολευτεί και στο τέλος θα του αρέσει. Εσύ αντίθετα, θα γκρινιάξεις, θα φωνάξεις και φυσικά θα καταλήξεις ότι <<υπάρχει πρόβλημα>>. Αν δεν του το πεις, αυτός δεν θα το παρατηρήσει. Θα αρχίσει να το παρατηρεί μόλις του το πεις.
Και έτσι ακριβώς θα οδηγηθείτε και στο να χωρίσετε. Ένα ωραίο πρωί, σαν ανεξάρτητη, χειραφετημένη γυναίκα που είσαι, που δεν τον έχει ανάγκη, ούτε αυτόν ούτε κανένα, θα αποφασίσεις να του δηλώσεις ρητά ότι << Γιωργάκη, μωρό μου, ή αλλάζεις τροπάριο ή τέρμα η ιστορία>> Και εκείνος θα σου πει την πιο επικίνδυνη λέξη από όλες <<οκέι>>. Ο Γιωργάκης το έχει πιάσει το νόημα πια. Ό,τι και να κάνεις είναι αργά. Ο Γιωργάκης πια βλέπει αυτά που πιο πριν δεν έμπαινε στη διαδικασία να δει γιατί δεν τα έψαχνε ή αλλιώς δεν τα σκάλιζε. Και πλέον θα είναι αργά.
Το συμπέρασμα; Αν θέλεις τον Γιωργάκη σου, τουμπεκί. Τέλειες σχέσεις δεν υπάρχουν και οι άνθρωποι πάντα έχουν ελαττώματα. Αν λοιπόν αποφασίσεις να κρατήσεις αυτή τη σχέση, κράτησέ τη και μην το πολυψάχνεις. Αν είσαι σίγουρη ότι αυτό που έχεις δεν σε καλύπτει, απλά χώρισε. Χωρίς εκβιασμούς και δράματα.
Και θα μου πεις, εγώ θέλω ο Γιωργάκης να με θέλει για αυτό που είμαι. Και να γκρινιάζω και να του λέω όλα όσα σκέφτομαι και όλα εκείνα που θεωρώ ότι αποτελούν πρόβλημα για τη σχέση μας. Αν ήμουν μπροστά σου απλά θα σου έριχνα ένα βλέμμα και θα καταλάβαινες τι εννοώ. Αυτό δεν γίνεται! Οι άντρες δεν είναι γεννημένοι για να βλέπουν τα πράγματα όπως εμείς. Για αυτό και είναι άντρες και εμείς είμαστε γυναίκες. Και δεν είναι διπροσωπία όλο αυτό, απλά είναι στάση συμπεριφοράς, στην οποία αργά η γρήγορα θα καταλήξεις και εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο με δυσπιστία. Δε σου λέω να μην συζητήσεις τίποτα μαζί του. Απλά αν θέσεις το θέμα χωρισμός να είσαι σίγουρη. Γιατί εκείνη τη στιγμή θα βάλεις στο τραπέζι ένα ζήτημα που εκείνος το είχε καλά θαμμένο στο μυαλό του. Ένας άντρας δεν θα σε χωρίσει ποτέ αν δεν του το σερβίρεις έτοιμο στο πιάτο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review