Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ποιες σχέσεις είναι καταδικασμένες!

Σχέσεις ολέθριες, σχέσεις καταστροφικές, σχέσεις συνήθως με πολύ πάθος, σχέσεις έντονες, σχέσεις καταδικασμένες. Ο κίνδυνος, το απαγορευμένο, αυτό που δεν μπορούμε και που δεν πρέπει να έχουμε μας εξιτάρει πολύ. Και το θέλουμε ακόμα περισσότερο, ακριβώς για αυτό.. επειδή δεν είναι σωστό να το έχουμε.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ Νο 1: Σχέση με τον άντρα κάποιας άλλης. Οι δεσμευμένοι άντρες έχουν ιδιαίτερη πέραση στο φύλο μας. Όχι επειδή έχουν κάτι το τόσο ιδιαίτερο, αλλά γιατί όταν κάποια είναι με τον συγκεκριμένο τύπο τόσο καιρό, αυτός κάτι ξεχωριστό πρέπει να έχει. Επίσης αποτελεί πρόκληση το γεγονός ότι δεν πρέπει να τον έχουμε και ότι είναι πιο δύσκολο να τον αποκτήσουμε. Αν λοιπόν κάνεις παράλληλη σχέση με έναν τέτοιο τύπο, το πιο πιθανό είναι να τελειώσει απλά και μόνο γιατί ό λόγος που σε ένωσε μαζί του είναι .... δεν θα τον χαρακτηρίσω! Για αυτό μην μπλέκεις με δεσμευμένους. Και για σένα αλλά και για την άλλη κοπέλα. Εξ άλλου για να την απατήσει μαζί σου, μάλλον στο τέλος θα απατήσει και εσένα με κάποια άλλη.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ Νο 2: Σχέση με κάποιον πολύ μεγαλύτερο. Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά λένε, αλλά νομίζω πως μια σχέση με έναν άνθρωπο αρκετά μεγαλύτερο είναι καταδικασμένη και αυτό γιατί κάτι που μετρά στο να δεθεί ένα ζευγάρι είναι οι κοινές εμπειρίες. Εμπειρίες που αυτός θα έχει ζήσει και εσύ απλά θα κάνεις μαζί του την επανάληψη τους. Επίσης τα θέλω σου με τα θέλω κάποιου μεγαλύτερου είναι διαφορετικά. Αυτός μπορεί να είναι σε ηλικία για οικογένεια, ενώ εσύ μόλις τώρα να ξεκινάς τη ζωή σου!

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ Νο 3: Σχέση με κάποιον που κάνει διαφορετική ζωή από τη δική σου. Αυτός νύχτα και εσύ μέρα. Αυτός δουλειά και εσύ καφές. Αυτός ποδόσφαιρο και εσύ tichu. Αυτός βουνό και εσύ θάλασσα. Αυτός σπίτι και εσύ διασκέδαση. Αυτός ροκ και εσύ Παντελίδη. Ε, δεν ταιριάζετε σου λέω, τόσο αντικειμενικά στο λέω. Τα ετερώνυμα έλκονται. Ισχύει. Το διαφορετικό μας τραβάει σαν μαγνήτης. Το θέμα είναι ποιες είναι αυτές οι διαφορές, πόσο σας φέρνουν σε καβγάδες και πόσο μπορείτε να τις εξισορροπήσετε. Αν η ζωή του όλη είναι άλλη από τη δική σου, τότε καλύτερα να μην το σκεφτείς καν.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ Νο 4: Σχέση με κάποιον που ζει σε άλλη πόλη-χώρα. Οι σχέσεις με απόσταση είναι δύσκολο να κρατήσουν όταν το χρονικό διάστημα είναι περιορισμένο. Όταν όμως μιλάμε για μια ζωή, στην οποία θα τον βλέπεις Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι τότε δεν είναι απλά δύσκολο αλλά ακατόρθωτο. Όσο και αν τον αγαπάς, όσες ώρες και αν μιλάτε μέσω Skype, όσο γλυκός και αν είναι, δυστυχώς μια ζωή΄είναι μεγάλο χρονικό διάστημα.
"ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ" ΣΧΕΣΕΙΣ Νο 5: Εδώ θα σου πω τις σχέσεις που είναι δύσκολο να πετύχουν αλλά όχι αδύνατον. Η σχέση από απόσταση, μπορεί να πετύχει εφόσον υπάρχει ένα συγκεκριμένο διάστημα το οποίο θα διαρκέσει αυτή η απόσταση. Το πώς μπορείς να την κρατήσεις θα το αναλύσουμε σε άλλο άρθρο. Σχέση με άτομο του ίδιου φύλου. Δεν είμαι ρατσίστρια με τους ανθρώπους που έχουν ιδιαιτερότητα. Αλλά οι σχέσεις που δεν είναι αποδεκτές από την κοινωνία "χτυπιούνται" από παντού και εκεί έγκειται και η δυσκολία. Σχέση με τον κολλητό του πρώην σου ή με τον πρώην της κολλητής σου. Το απαγορευμένο είναι λατρεμένο αλλά δυστυχώς, όταν πάψει να είναι απαγορευμένο γίνεται απλά βαρετό και χάνει το νόημα του. Σχέση με τον πρώην. Πολλά ζευγάρια το κατάφεραν και δεν επανέλαβαν τα λάθη τους. Έκαναν υποχωρήσεις και συμβιβασμούς και τα κατάφεραν και μπράβο τους. Αλλά πόσο εύκολο είναι να αλλάξει κάποιος τρόπο συμπεριφοράς ή ακόμα και χαρακτήρα; Πόσο διατεθειμένος είναι να το κάνει και για πόσο καιρό;
Τα δύσκολα και τα "απαγορευμένα" μας αρέσουν. Αλλά αν το καλοσκεφτείς, γιατί να ρισκάρουμε να χάσουμε το χρόνο μας; Η ζωή βέβαια είναι ένα ρίσκο και αν κάτι το θέλεις πρέπει να το κυνηγάς για αυτή τη μία πιθανότητα και ελπίδα που έχει ώστε να πετύχει. Πόσα είσαι διατεθειμένη να ποντάρεις και ενδεχομένως να χάσεις για μια ελπίδα; Εσύ αποφασίζεις!
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review