Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

H απάντηση στα γιατί και τα πώς σου...

Λίγο πριν τερματίσεις μια σχέση χιλιάδες ερωτηματικά περνούν από το μυαλό σου... Να δώσω μια ακόμα ευκαιρία ή πρέπει να φύγω; Μήπως αν χωρίσω θα τον θέλω ξανά στο μέλλον;  Που πήγαν τα μεγάλα λόγια; Που πήγαν τα <<για πάντα>> και τα <<ποτέ>>; Τι από όλα όσα έλεγε ήταν τελικά αλήθεια; Άραγε τώρα που χωρίσαμε να με σκέφτεται καθόλου; Πώς γίνεται να με ξεχάσει; Τελικά ίσως και να μην άξιζε; Μήπως όλα ήταν στο μυαλό μου; Τι σημαίνει αγάπη τελικά και πόσοι ξέρουν όταν ξεστομίζουν τη λέξη σ αγαπώ τι λένε και τι βαρύτητα έχει αυτό που λένε;

Τόσες χιλιάδες απορίες και άλλες τόσες όταν είσαι σε μια σχέση και ακόμα περισσότερες όταν χωρίζεις. Και σκέφτεσαι ξανασκέφτεσαι... Αναλύεις ώρες με τις φίλες σου ή μόνη σου εκείνες τις νύχτες μοναξιάς ακούγοντας Ρέμο.  Και το αποτέλεσμα είναι ένα: δεν οδηγείσαι πουθενά. Συμπέρασμα κανένα. Η ψυχολογία σου πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο περιμένοντας ... Η απόλυτη απελπισία.

Και ξαφνικά έρχεται μια στιγμή που βαριέσαι. Είναι εκείνη η στιγμή που ακούς ένα τραγούδι στο ράδιο, τυχαία, σβήνεις με μανία το τσιγάρο στο τασάκι και λες <<φτάνει πια !>> Δεν θες άλλο να χαλιέσαι για εκείνον που "τόσο σε αγάπησε" αλλά τελικά ίσως καλύτερα να ζήσετε χώρια, παρά την τόση μεγάλη αγάπη που σου έχει. Και νευριάζεις. Και αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα με βάση τη λογική. Και σταματάς να αναρωτιέσαι γιατί πια δεν σε νοιάζει να μάθεις!!! Για την ακρίβεια τον απομυθοποιείς. Τελικά δεν άξιζε και αυτό να αποτελεί την απάντηση σε όλες σου τις απορίες.
 
"Και η εξήγηση θα 'ρθει κάποτε, όταν δεν θα χρειάζεται πια καμία εξήγηση." Όταν για όλα αυτά που αναρωτιόσουν δεν δίνεις δεκάρα!!!!Μπορεί ο ίδιος να γυρίσει κάποια στιγμή και να θέλει να σου εξηγήσει και να σου ορκίζεται <<έκανα αυτό γιατί ...>> ... Εσύ να μην τον πιστέψεις!!!!!!  Εσύ θα ξέρεις ότι η πραγματική εξήγηση είναι μια:Είναι μαλάκας!!!
Για αυτό το κεφάλι ψηλά....!!!!

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review