Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

5 ατάκες που θα ακούσεις αν θέλει μόνο να σεξ.

Κορίτσια, ας βλέπουμε τα πράγματα ως έχουν. Είναι αρκετά δύσκολο να βρεις κάποιον που σε εσένα να αναζητά τι κρύβεται στην ψυχή σου. Οι περισσότεροι αναζητούν τι κρύβεται στη φούστα σου. Και ο κανόνας για να το επιβεβαιώσεις είναι το it s complicated. Όταν ανάμεσά σας θα υπάρχει ένα αλλά, ώστε να είστε μαζί τότε η απάντηση στα γιατί σου είναι "Απλώς δεν σε γουστάρει." Δες όμως τις επικίνδυνες φράσεις.

1. Δεν θέλω σχέση. Νομίζω ότι είναι σαφές το τι ζητάει από εσένα. Δεν σχολιάζω πιο πέρα. Το πώς θα το χειριστείς είναι στο χέρι σου. Τον θέλεις παράφορα και δεν μπορείς να τον έχεις απλά για να περνάς την ώρα σου; Δεν κάνεις ξεπέτες; Είσαι αρκετά εγωίστρια ώστε να μην συμβιβάζεσαι με τα λίγα; Θες και εσύ το ίδιο; Αναλόγως αντιδράς!

2. Θα μείνουμε σπίτι. Όταν ένας άντρας δεν μπαίνει στη διαδικασία να σε παρουσιάσει στον έξω κόσμο είναι αρκετά περίεργο. Ίσως να έχει άλλη, ίσως και απλά να θέλει να σε βρίσκει σε χώρο που θα μπορέσετε να κάνετε κάτι παραπάνω. Όπως και να έχει, σου αξίζει και ένα ποτό με τους φίλους του, δεν νομίζεις;

3. Θα σου τηλεφωνήσω. Και σου τηλεφωνεί μόνο για σεξ.  Έρχεται σπίτι σου βγάζετε ρούχα (αν προλάβετε) και η συνέχεια γνωστή. Δεν συζητάτε, δεν επικοινωνείτε, δεν κάνετε μαζί πράγματα. Πόσοι πιο φανερό ότι από σένα θέλει μόνο σεξ;

4. Τι κάνεις το βράδυ; Είναι πολύ ύπουλη ατάκα!!! Να την προσέξεις.

5. Θα πάω σπίτι να κοιμηθώ. Όταν δεν μένει να κοιμηθείτε μαζί σημαίνει πως δεν θέλει δέσιμο, επαφή, συναίσθημα. Είχα δει στο Αν του Παπακαλιάτη ένα διάλογο των αφηγητών και μου έκανε πολλή εντύπωση. Έλεγαν πως ο ύπνος είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα για ένα ζευγάρι. Είναι το τελείωμα και η αρχή μιας μέρας. Είναι μοίρασμα. Αν φεύγει σημαίνει πάρα πολλά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review