Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Θανατηφόρο βλέμμα βήμα βήμα!!

Θέλεις να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου και να τον κερδίσεις με ένα μόνο βλέμμα; Προετοιμάσου για τη βραδινή σου έξοδο ακολουθώντας την απόλυτη τάση και για φέτος το χειμώνα. Τα smokey eyes θα κάνουν το βλέμμα σου ακαταμάχητο και θα είναι το όπλο σου για άλλη μια σεζόν. Για να καταφέρεις το τέλειο αποτέλεσμα ακολούθησε τα εξής βήματα:
1. Το πρώτο βήμα για το μακιγιάζ σου δεν μπορεί να είναι άλλο από την περιποίηση του δέρματός σου. Πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο ξεκίνα με τον καθαρισμό του προσώπου σου. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική ώστε να μην αφήσεις υπολείμματα από τον προηγούμενο μακιγιάζ σου.
2. Στη συνέχεια, πρόσθεσε ενυδατική κρέμα σε όλο το πρόσωπό σου. Αυτό το βήμα είναι σημαντικό γιατί στην ουσία αποτελεί τη βάση για να τοποθετήσεις μέικ απ, πούδρα, σκιά ακόμα και κραγιόν. Άπλωσε καλά την κρέμα.
3. Συνέχισε με μέικ απ και πούδρα ακόμα και στο βλέφαρο. Πρόσεχε να απλώσεις καλά τη βάση σου και να μην υπερβάλλεις στην ποσότητα του μέικ απ γιατί θα πετύχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.
4.Βάλε μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού και φτάνοντας ως την άκρη. Έπειτα τοποθέτησε μολύβι και στο εσωτερικό του πάνω βλεφάρου. Στη συνέχεια, εξωτερικά του ματιού βάλε μολύβι μέχρι τη μέση και στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο αλλά όχι μεγάλη ποσότητα. Άπλωσέ το μέχρι την εσωτερική γωνία του ματιού είτε με ένα πινελάκι είτε με μία μπατονέτα. Καλύτερα όχι με το χέρι σου για να αποφύγεις τις μουντζούρες.Προτείνω GLIMMERSTICK DIAMONDS της AVON λόγω της σταθερότητας και της διάρκειας του αποτελέσματος.
5.Αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό. Πάρε μία μαύρη σκιά και τοποθέτησέ τη στο βλέφαρό σου μέχρι το κόκαλο περίπου. Σε όλο δηλαδή το κινητό βλέφαρο. Έπειτα, πάρε μια γκρι σκιά και ανακάτεψε την με την μαύρη που έχεις ήδη βάλει στο βλέφαρό σου. Μετά, βάλε την γκρι σκιά στο κόκαλο. Οι κινήσεις του χεριού σου πρέπει να είναι ανοδικές ώστε στην ουσία να σβήνει η μαύρη σκιά με την γκρι. Δούλεψε καλά με ένα πινέλο.
6.Στο κάτω βλέφαρο, στο σημείο που έχεις απλώσει τη μαύρη σκιά με τη μπατονέτα, τοποθέτησε γκρι σκιά μέχρι το σημείο  που το μαύρο χρώμα είναι έντονο. Δούλεψε το σημείο που ενώνονται τα δύο χρώματα ώστε να δημιουργηθεί το <<σβήσιμο>>. Αν θέλεις μπορείς να βάλεις λίγη μαύρη σκιά ξανά στο όριο ακριβώς με τις βλεφαρίδες. Προτείνω μια τετραπλή παλέτα smokey eyes η τη διπλή black pearl AVON για λαμπερό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
7. Πάρε ένα eyeliner και ξεκίνα από το εσωτερικό του ματιού προς τα έξω ακριβώς πάνω από τις βλεφαρίδες. Για να βάλεις το eyeliner σωστά καλύτερα να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου. Στο σημείο του ματιού που είναι κάτω από την καμπύλη του κόκαλου άρχισε να δημιουργείς τη μύτη.Προτείνω ΑΙΛΑΙΝΕΡ SUPERSHOCK ΣΕ ΤΖΕΛ της AVON. Δίνει βάθος στο smokey μακιγιάζ.
8.Πάρε τη μάσκαρα και βάλε όση μεγαλύτερη ποσότητα μπορείς. Προτείνω Μάσκαρα Μεγάλης Διάρκειας EXTRALASTING της  AVON! Έντονες βλεφαρίδες με 7 φορές περισσότερο όγκο, μεγάλη διάρκεια . Είναι αδιάβροχη.
9. Τα smokey eyes θα έχουν δημιουργηθεί. Βάλε ρουζ και κραγιόν σε πιο απαλές αποχρώσεις. Όταν τονίζουμε τα μάτια τα χείλη μας πρέπει να τα χρωματίζουμε με πιο φυσικές αποχρώσεις
10. Βγες και κάνε πανικό!!!!
Αν δεν σου αρέσουν οι μαύρες αποχρώσεις αλλά προτιμάς πιο γήινες με το ίδιο έντονο αποτέλεσμα και smokey eyes μακιγιάζ σου προτείνω μια προσφορά της AVON. Μάσκαρα superextend για μεγάλο μήκος στις βλεφαρίδες σου και τετραπλή παλέτα με τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις σε ζεστά φθινοπωρινά χρώματα μόνο με 9 ευρώ. Συνδύασέ με έντονο κόκκινο κραγιόν. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. 
Τα προϊόντα που σου πρότεινα είναι απαραίτητα για το τέλειο αποτέλεσμα, τα χρησιμοποιώ και τα προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί εκτός από το ότι δεν μουτζουρώνουν (κάτι που χρειάζεται ειδικά στο smokey) είναι οικονομικά.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mporeis na mas peis pws tha vroume ta proionta auta???

femaleswayamalia είπε...

η avon λειτουργεί με αντιπροσώπους. Αν θες να τα δοκιμάσεις για πρώτη φορά πες μου σε ποια περιοχή είσαι να σου πω αντιπροσώπους.

Ανώνυμος είπε...

apo giannena...

femaleswayamalia είπε...

θα σου δώσω το τηλεφωνο μιας αντιπροσώπου της περιοχής 6996269675

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review