Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η Λίλα σε συμβουλεύει πως να ξεπεράσεις το χωρισμό!

Όλοι ξέρουμε τη Λίλα, την αιώνια single!! Μας βοηθά λοιπόν να να ξεπεράσουμε έναν χωρισμό.
1.Όποτε αισθανθείς κατάθλιψη, βάζεις μουσική και αρχίζεις να χορεύεις!
me: όχι ζεμπέκικο. Απαγορεύεται ο καρράς και όλοι οι άρχοντες της καψούρας. Να τον ξεχάσεις θέλουμε όχι να τον θυμάσαι και να κλαις. Επίσης απαγορεύεται το ουίσκι και ό,τι μπορεί να σε κάνει χώμα!
2.Απαγορεύεται ό,τι σου τον/την θυμίζει!
me:Πέταξέ τα όλα όσα ανήκουν σε αυτόν. Ακόμα και το αγαπημένο σου αρκουδάκι που είναι δώρο δικό του, τις κάρτες, τα δώρα του και εννοείται την οδοντόβουρτσά του. Τίποτα δεν πρέπει να σου τον θυμίζει. Σαν να μην υπήρχε ποτέ.
3.Κάνεις μια νέα αρχή!
me:Κάνεις ένα βήμα στη ζωή σου παραπάνω. Βάζεις ένα νέο στόχο και αλλάζεις παραστάσεις.
4.Επαναπροσδιορίζεις τον εαυτό σου, αποκτώντας καινούρια χόμπι, ακόμα και αν είναι ηλίθια.
me:Ξεκίνα, τένις, γυμναστήριο, κολυμβητήριο, χορό. Οτιδήποτε απασχολεί ο μυαλό σου και μπορεί να σε εκτονώσει. Επίσης οτιδήποτε σε φέρνει κοντά σε καινούργιους ανθρώπους.
5.Απαγορεύεις σε όλους τους φίλους σου να μιλάνε για αυτόν!
me:Όταν αναφέρουμε κάποιον συνέχεια, τότε είναι σαν να βρίσκεται στη ζωή μας. Τον βάζουμε εμείς μέσα στην καθημερινότητά μας. Είναι σαν εμείς να μην αφήνουμε τον εαυτό μας να ξεκολλήσει.
6.Τον/την βρίζεις όσο περισσότερο μπορείς και μειώνεις την αξία του/της!
me:Όταν είμαστε με κάποιον συνήθως τον μεγαλοποιούμε και στα μάτια μας φαίνεται θεός. Δεν είναι όμως. Σκέψου τι κάνει που δεν σου αρέσει και ξενέρωσε τον εαυτό σου. Όταν ξενερώσεις θα ξεκολλήσεις μια για πάντα. Βρίστον, ξέσπασε!!! Κατηγορησέ τον. Ρίξε του το φταίξιμο του χωρισμού σου, που λυπάσαι τώρα. Και δες ότι δεν αξίζει!! Αν άξιζε δεν θα σε έκανε να νιώθεις έτσι.
7.Διαγράφεις το τηλέφωνό του, για να μην κάνεις εσύ την βλακεία!
me:'Ολοι ξέρουμε πόσο εύκολο είναι να πάρεις τηλέφωνο το πρώην αγαπημένο σου ταίρι. Έχουν πέσει σε αυτή την παγίδα όλοι. Διέγραψε τον αριθμό του, άλλαξε αριθμό, ακόμα και αν ξέρεις τον αριθμό του απέξω ζήτα από τις φίλες σου να τις καλείς όταν θες να καλέσεις αυτόν.
8.Δέχεσαι ακόμα και τις πιο άσχετες προτάσεις για να μην μένεις σπίτι!
me:Απαγορεύεται να μείνεις μόνη σου όταν μπαίνεις στη διαδικασία να τον ξεπεράσεις. Βγαίνεις έξω ακόμα και με τον πιο άσχετο άνθρωπο, αρκεί να βγεις!
9.Κάνεις παρέα με ανθρώπους που παλιότερα δεν έβαζες ούτε στο αμάξι σου.
me:Βάλε διαφορετικούς ανθρώπους στη ζωή σου. Γνώρισε νέα άτομα, αντάλλαξε απόψεις, διασκέδασε, βγες, απασχόλησε το μυαλό σου, νιώσε καλύτερα!
10.Γνωρίζεις τον επόμενο!
me:Είναι τόσο ωραίο να νιώθεις πως έχεις ξεπεράσει έναν πρώην και πως δεν σου λείπει, δεν τον σκέφτεσαι πια. Νιώθεις όμως ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν βρεις τον αντικαταστάτη του!!!Γιατί σε αυτή τη ζωή κανένας δεν είναι αναντικατάστατος!!!!!!!!!!


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review