Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Όσα θέλετε να ξέρετε για τη γυναικεία απιστία.

Κερατώνουν οι γυναίκες όσο οι άντρες;
Η αλήθεια είναι πως υπάρχει η φήμη ότι οι γυναίκες δεν απιστούν τόσο συχνά όσο οι άντρες. Εδώ όμως μιλάμε με αλήθειες και όχι με φήμες. Μια γυναίκα μπορεί να σε κερατώσει, όπως μπορείς και εσύ και μάλιστα πιο εύκολα σε σύγκριση με εσένα γιατί αν είναι και λίγο όμορφη θα έχει πολλές κατακτήσεις. Μάλιστα οι γυναίκες και ειδικά μετά τα 30 απιστούν πολύ πιο εύκολα και συχνά σε σχέση με τους 30χρονους άντρες.
Τι οδηγεί μια γυναίκα στην απιστία;
Το κακό είναι πως η γυναίκα δεν θα σε απατήσει επειδή θα έχει σεξουαλικές ορμές. Δεν αποκλείεται και αυτό αλλά δεν συνηθίζεται. Θα σε απατήσει όμως πολύ πιο εύκολα αν την κάνεις να νιώθει λίγη, αν δεν της δίνεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται , αν την παραμελείς και δεν την φροντίζεις. Με λίγα λόγια θα οδηγηθεί στην απιστία για λόγους καθαρά συναισθηματικούς.
Ποια είναι τα δείγματα ότι με κερατώνει;
Η γυναίκα όταν κερατώνει θα έχει πονοκέφαλο και καμιά όρεξη για σεξ, θα είναι πιο απόμακρη, θα αποφεύγει να σε συναντήσει. Θα είναι αφηρημένη και δεν θα σου δίνει την προσοχή που συνήθως σου έδινε. Επίσης, μπορεί να απομακρύνεται για να μιλήσει στο κινητό της και να βρίσκει συνέχεια τη φίλη της τη <<Λένα>>.Το να καλύψει την απιστία με υπερβολικά καλή συμπεριφορά είναι πολύ σπάνιο.
Πώς θα το μάθω;
Πιθανότερο είναι να σε χωρίσει αν με τον νέο άντρα ερωτευτεί και δεν είναι κέρατο μιας βραδιάς. Ή θα το μάθεις από αυτή ή από τις πόρτες που δεν θα μπορείς να τις περάσεις.
Να της δώσω δεύτερη ευκαιρία;
Αν έχει το θάρρος να είναι ειλικρινής μαζί σου και σου ζητήσει συγνώμη μάλλον σε θέλει πολύ και το έχει μετανιώσει. Αν ήταν κέρατο της μιας βραδιάς πιθανόν έγινε για λόγους επιβεβαίωσης οπότε αξίζει να της το συγχωρέσεις αν τη δεις μετανιωμένη. Αν πρόκειται για άλλον έρωτα, σπάνια αξίζει τη συγχώρεση. Εξαρτάται από σένα. Μπορείς να νιώθεις ότι προτίμησε συνειδητά κάποιον άλλον; Και αν το έκανε μία φορά γιατί να μην το ξανακάνει;
Πώς θα είμαι σίγουρος ότι δεν θα με κερατώσει;
Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Για να μειώσεις τις πιθανότητες πρέπει να την κάνεις να νιώθει πολύ καλά μαζί σου και να της δίνεις αξία και επιβεβαίωση. Μόνο αν την εμπιστεύσαι και σε εμπιστεύεται και αυτή θα χτίσετε μια σχέση που θα στηρίζεται στην αλληλοκατανόηση και στο σεβασμό και γιατί όχι, στην αγάπη. Μόνο αν σε αγαπήσει δεν θα σε κερατώσει. (εκτός και αν την απογοητεύσεις, κάτι που είναι όμως στο χέρι σου)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review