Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πες μου το αγαπημένο σου χρώμα, να σου πω πώς κάνεις σεξ!

Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο χρώμα...εκείνο που κυριαρχεί μέσα στη ντουλάπα σου. Το χρώμα που επέλεξες για τους τοίχους στο δωμάτιό σου. Κι αν δεν είσαι σίγουρη ότι έχεις αγαπημένο χρώμα, δεν έχεις παρά να κοιτάξεις γύρω σου. Ποια είναι εκείνη η απόχρωση που ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες; Αυτή είναι που χαρακτηρίζει και την προσωπική σου ζωή. Την σεξουαλικότητα και τις προτιμήσεις σου.
 
Κάνε λοιπόν κι εσύ το τεστ και δες ποιο είναι το χρώμα που σου ταιριάζει και τι σημαίνει αυτό για τη σεξουαλική σου ζωή.
 
ΜΠΛΕ: Ιδανική-ος σύντροφος. Δυο λέξεις περιγράφουν εσένα που επέλεξες το μπλέ: είσαι δοτική-ος και ευαίσθητη-ος στις ανάγκες του συντρόφου σου. Απολαμβάνεις το σεξ στο έπακρο και προκαλείς το ενδιαφέρον του άλλου σε κάθε ευκαιρία. Με ένα πάθος που μοιάζει περισσότερο με αναζωογονητικό δροσερό αεράκι, παρά με πύρινη λαίλαπα. Απολαμβάνεις όσο και το σεξ, τα προκαταρκτικά και το παιχνίδι, τόσο πριν όσο και μετά το σεξ.
 
ΜΑΥΡΟ: Το μαύρο, όπως το λέει και το τραγουδάκι για τα "πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου", υποδηλώνει τάση για μαζοχισμό ή ακόμα και σαδισμό. Είναι στη φύση των ανθρώπων που το επιλέγουν. Έχεις την τάση να είσαι κυκλοθυμική-ος αλλά για ένα μυστήριο λόγο, είναι τότε (δηλαδή όταν είσαι άκεφη-ος και στρεσαρισμένη-ος) που αποδίδεις καλύτερα στο σεξ.
 
ΚΑΦΕ: Οι "καφέ" εραστές βιώνουν την αγάπη σε βάθος. Είσαι πολύ ευαίσθητη-ος σε ότι αφορά τις ανάγκες του άλλου. Έχεις ανάγκη από άπλετες προσωπικές στιγμές με το ταίρι σου. Πρόσεξε όμως γιατί τα συναισθήματά σου είναι τέτοια, που μια και μόνο άσχημη λέξη μπορεί να σε κάνει να τα καταστρέψεις όλα.
 
ΠΡΑΣΙΝΟ: Φρέσκια και απονήρευτη προσπάθεια σε ότι έχει να κάνει με το σεξ. Έχεις την τάση να κάνεις έρωτα σαν να είναι κάθε φορά η πρώτη σου φορά. Οι άνδρες που προτιμούν το πράσινο είναι μονίμως αδέξιοι και αμήχανοι, αυτό είναι όμως που τους κάνει γοητευτικούς. Ευγενικοί εραστές όχι όμως με πολύ πάθος.
 
ΓΚΡΙ: Ταιριάζει σε σένα που είσαι μονίμως αναποφάσιστος-η. Δεν ενθουσιάζεσαι με τίποτα, ούτε καν με ένα έντονο και ξεχωριστό χρώμα, για αυτό επιλέγεις να μείνεις στο γκρι παρασκήνιο. Οι άνδρες που επιλέγουν το γκρι βλέπουν το σεξ ως ένα μέσο εκτόνωσης και τίποτα περισσότερο. Οι γυναίκες από την άλλη, συνηθίζουν να κάνουν σεξ για δύο κυρίως λόγους. Είτε για να ικανοποιήσουν το αγόρι τους, είτε για την εγκυμοσύνη. Όση ώρα διαρκεί το σεξ, μετρούν τις ρωγμές στο ταβάνι και σκέφτονται πως το δωμάτιό τους θέλει επειγόντως επισκευή. Αν βρεις ένα σύντροφο του ίδιου χρώματος τότε η σχέση σας θα μοιάζει παραδεισένια.
 
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Τείνεις προς τις πιο έντονες φαντασιώσεις. Η σεξουαλική σου ζωή, μοιάζει με ταινία του σινεμά, στην οποία είσαι φυσικά εσύ το ένα και μοναδικό αστέρι. Σου αρέσει να ψιθυρίζεις μισόλογα στο αυτί του συντρόφου σου, χωρίς να βγαίνει ιδιαίτερο νόημα. Όμως συμβαίνει πολύ συχνά να μην φτάνεις στον πολυπόθητο οργασμό, μπορείς όμως να τον υποδυθείς άψογα.
 
ΡΟΖ: Τείνεις να αποφεύγεις να ωριμάσεις σε ότι έχει να κάνει με τα σεξουαλικά. Κάνεις πολλά παιχνίδια, υπόσχεσαι πολλά στους άνδρες, περισσότερα από όσα είσαι διατεθειμένη να δώσεις. Οι άνδρες που επιλέγουν το ροζ είναι κλασικά παραδείγματα υπερδραστήριου "φλερτάκια" . Μπορούν να την πέσουν σε τρεις γυναίκες το ίδιο βράδυ και στο τέλος να καταλήξουν για βρώμικο με τον κολλητό τους, αφήνοντάς σε στα κρύα του λουτρού.
 
ΚΟΚΚΙΝΟ: Νιώθεις συχνά σαν λιοντάρι σε κλουβί. Νιώθεις πολύ συχνά τη λίμπιντο σου να εκτοξεύεται και θέλεις να απολαμβάνεις το σεξ με κάθε τρόπο. Αν δύο κόκκινοι σμίξουν μαζί, οι ερωτική τους χημεία θα μπορούσε να κάνει ακόμα και τον Δον Ζουάν να κοκκινίσει. Πρόσεξε, γιατί η σεξουαλική σου επιθετικότητα μπορεί να είναι καταστρεπτική για άλλους που εκφράζονται από πιο αδύναμα χρώματα.
 
ΜΩΒ: Έχεις την αίσθηση ότι είσαι πολύ σοβαρή για παιχνίδια. Εκνευρίζεσαι ακόμα και αν ο αγαπημένος σου θέλει να σου χαϊδέψει τα μαλλιά. Και τα δύο φύλλα που προτιμούν το μωβ επικεντρώνονται περισσότερο στον εαυτό τους παρά στην ικανοποίηση του συντρόφου τους.
 
ΛΕΥΚΟ: Είσαι συντηρητική από τη φύση σου. Αισθάνεσαι πως η σεξουαλική πράξη ενέχει κάτι το βρώμικο, το ανήθικο. Τις περισσότερες φορές επιλέγεις να γδυθείς με τα φώτα σβηστά πριν κάνεις σεξ, ενώ σπάνια θα αναφερθείς στα γεννητικά σου όργανα με το όνομά τους. Προτιμάς το ψευδόνημο που χρησιμοποιούσε η μαμά σου για αυτά όταν ήσουν παιδί.
 
ΚΙΤΡΙΝΟ: Αν το κίτρινο είναι το αγαπημένο σου χρώμα η σεξουαλικότητά σου είναι μπερδεμένη. Απλά προσαρμόζεσαι. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, επιλέγεις πιο επιβλητικούς συντρόφους, στων οποίων τις επιθυμίες ανταποκρίνεσαι κάπως παθητικά. Δεν θα απολαύσεις το σεξ 100% ποτέ αλλά δεν πρόκειται να απορρίψεις μια ανήθικη πρόταση από κάποιον που σου αρέσει.

Πηγή: tlife.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review