Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Διώξε την κκυτταρίτιδα με ασκήσεις γυμναστικής.

Η κυτταρίτιδα εμφανίζεται όταν το λίπος συσσωρεύεται κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που την επηρεάζουν όπως το φύλο, τα γονίδια και η ποσότητα λίπους στο σώμα μας, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να την καταπολεμήσουμε σωστά. Με σωστή διατροφή και γυμναστική! Εάν θέλεις να απαλλαχθείς από την αντιαισθητική όψη πορτοκαλιού, ξεκίνα αμέσως ασκήσεις που στοχεύουν κατευθείαν στην κυτταρίτιδα.
 
Απόκτησε τη χαμένη ελαστικότητα του δέρματός σου!
Η κυτταρίτιδα δεν θα φύγει από τη μία μέρα στην άλλη, ούτε μπορείς να την ‘ξεγελάσεις’ κάνοντας γυμναστική δυο φορές το μήνα. Φτιάξε ένα πρόγραμμα εκγύμνασης με ειδικές ασκήσεις για την κυτταρίτιδα και προσπάθησε να το ακολουθείς πιστά. Τρεις με πέντε φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να δεις ορατά αποτελέσματα.
 
Δεν θα χρειαστεί να… πέσεις στα πατώματα, απλά κάνε καρδιαγγειακές ασκήσεις 30-60 λεπτά, οι οποίες τονώνουν τους μύες σε όλο το σώμα και καίνε το λίπος στα σημεία όπου εμφανίζεται η κυτταρίτιδα. Στα θετικά είναι ότι με αυτές τις ασκήσεις θα αυξήσεις και τον μεταβολισμό σου, επιτρέποντας στον οργανισμό σου να καίει το λίπος ακόμα κι όταν ξεκουράζεσαι!
 
Για να εστιάσεις περισσότερο στις προβληματικές περιοχές κάνε ασκήσεις με βάρη ή κάμψεις, σήκωμα των ποδιών και πους απς. Βάλε στο καθημερινό σου πρόγραμμα 5-8 τέτοιες ασκήσεις για τα διαφορετικά σημεία όπου η κυτταρίτιδα είναι έντονη, κάνε 10-12 επαναλήψεις σε κάθε σημείο και τέλειωσες!
 
 Μπορεί να ακούγεται δύσκολο, όμως το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.



ΠΗΓΗ:
 http://www.weddingplan.gr/omorfia/diaita_express/askiseis_gumnastikis_pou_stoxeuoun_stin_kuttaritida.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Nikos Sf | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | ewa network review